La Diputació de Castelló conclou avui la seva participació a la fira World Travel Market de Londres

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló conclou avui la seva participació a la fira World Travel Market de Londres amb molt bones expectatives a millorar el turisme britànic de 2018. Tant és així que, fruit de les diverses reunions de treball realitzades pel personal de la Diputació, ja són diversos importants operadors turístics britànics els que han confirmat que començaran a comercialitzar producte turístic de Castelló el proper any 2018 i uns altres els que han mostrat un seriós interès per començar a fer-ho a mig termini.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “es tracta de plataformes que treballen especialment el turisme actiu, en el que té a veure amb esport de muntanya. Aquest èxit és molt important per al turisme de Castelló, pel que fa al perfil de turista que atrau, i per la temporalitat en què ho fa, ja que és un turisme que està fora de temporada alta i contribueix de forma molt important a la desestacionalització per la qual tant treballem de la mà dels empresaris de la província “.
El bon resultat de la participació de la Diputació a la fira de Londres es deu en bona part al treball que realitza el Govern Provincial de forma especial des de fa dos anys per fomentar la visibilitat de la destinació turística Castelló en el mercat britànic per multiplicar els turistes d’aquest mercat a partir de la posada en marxa de les línies aèries a Londres i Bristol.

“Amb els operadors turístics que ara han confirmat que van a comercialitzar Castelló portem dos anys treballant. Ens vam reunir amb ells fa dos anys a Londres, vam aconseguir que incloguessin el destí provincial entre els seus prospeccions de mercat amb viatges de familiarització perquè coneguessin la nostra província, i resultat de tot aquest treball en col·laboració amb el sector, avui podem donar aquesta bona notícia per la província “, ha explicat Martínez.

Fruit d’aquest augment de la promoció i de les accions directes que la Diputació de Castelló està duent a terme en el mercat britànic, la província fa tres anys incrementant el nombre de turistes britànics en la seva activitat, amb un increment previst per a aquest 2017 d’un 15% respecte a la xifra de 40.000 turistes que van venir a Castelló en 2016 ..
Tres operadors turístics més per 2018
La Diputació de Castelló ha confirmat ja a la World Travel Market de Londres que en 2018 començarà a comercialitzar a la província el operador turístic internacional Ramblers Holidays. Es tracta d’una important plataforma turística especialitzada en paquets turístics de turisme actiu, majoritàriament senderisme.

Andrés Martínez ha assenyalat sobre això que “Ramblers Holidays mereix especial menció per ser un operador turístic que ja va a començar a treballar amb Castelló en 2018. Després de la reunió en fira, ara anem a comunicar-li tota l’oferta d’empreses de la província tant d’allotjament com d’activitats complementàries de turisme actiu i senderisme perquè dissenyi atractius paquets turístics de cinc dies que atreguin l’atenció de turistes britànics que escullin Castelló per gaudir de la seva afició favorita “.
A més, altres dos operadors turístics dels que també van participar en el viatge de familiarització organitzat per la Diputació a Castelló, KE Adventure i Sols Holidays, també han mostrat el seu interès en fira per començar a comercialitzar paquets turístics a la província.
En aquest sentit, el diputat de Turisme ha explicat que “ara després de la fira, la setmana que els enviarem tota la informació d’oferta d’empreses castellonencs perquè puguin decidir-se per començar a treballar a la província. En el cas de KE Adventure es tracta d’un operador turístic especialitzat en turisme d’aventura, amb activitats com escalada o senderisme dirigit a grups petits. I Sols Holidays és una plataforma especialitzada també en turisme actiu però dirigida a persones que viatgen soles. Tots dos perfils ens interessen molt per coincidir amb un turista d’un bon nivell adquisitiu, que viatja fora de temporada alta i que consumeix oferta complementària d’empreses especialitzades en turisme actiu, una cosa que als pobles genera dinamització econòmica “.
Reforçar la promoció el 2018
La Diputació de Castelló destinarà 350.000 euros l’any que la implementació d’una campanya integral de mitjans a Londres i Bristol amb l’objectiu de seguir consolidant la destinació turística provincial en aquests mercats amb tant potencial i seguir atraient riquesa a la província, especialment per ser mercats amb connexió aèria directa amb Castelló.
“A la vista estan els bons resultats de les campanyes que portem fent des de fa dos anys. Ens coneixen més i millor, i cada vegada hi ha més interès de grans plataformes turístiques internacionals per treballar a Castelló. Seguirem de la mà del sector provincial per a seguir donant bones notícies al turisme de Castelló “, ha conclòs Martínez.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: