Rafael Albert projecta ampliar les freqüències de l’autobús urbà i crear noves línies que connectin el nucli urbà amb urbanitzacions i Benicàssim

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia d’Oropesa, Rafael Albert, ha anunciat l’ampliació de freqüències de l’autobús urbà per facilitar als veïns de la localitat la seva mobilitat dins el nucli urbà i les urbanitzacions, així com la connexió amb la veïna Benicàssim.

Així ho ha posat de manifest l’alcaldable del PP qui ha defensat el “foment dels mitjans de transport alternatiu al vehicle propi amb plans eficaços i decidits”, tal com ha declarat.

La proposta forma part d’un pla de govern que també mira el veí per facilitar-li les gestions amb l’administració local. “Volem crear un ajuntament amic, més àgil i diligent en la tramitació de la burocràcia, capaç de reduir els tràmits en l’obtenció, entre d’altres, de les llicències”.

Al repte s’hi afegeix el compromís de Rafael Albert per bonificar impostos municipals i taxes, així com per reforçar el múscul turístic de la localitat. “Tenim en aquest sector un pilar econòmic crucial per al nostre municipi i volem reforçar-lo amb la realització de fires que permetin desestacionalitzar el turisme, impulsar Oropesa com a plataforma on desenvolupar fires turístiques d’interès nacional i internacional, així com habilitar al nostre municipi una delegació del Centre de Desenvolupament Turístic”.

Objectius que persegueixen convertir la ciutat “en una Oropesa de les oportunitats, capaç d’atreure recursos i serveis, i explotar el seu potencial i el talent i l’emprenedoria dels seus veïns”. “Volem avançar, sortir de l´estancament i fomentar el desenvolupament amb polítiques capaces d´escoltar perquè a partir del 28 de maig sortim a guanyar”, ha rematat el candidat del PP a l´alcaldia d´Oropesa.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: