María Tormo es compromet a treballar per declarar Les Calderes com a Festa d’Interès Turístic Autonòmic

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia d’Almassora, María Tormo, ha celebrat avui la festa patronal de la localitat, el sempre multitudinari dia de les Calderes, amb el desig de “treballar per convertir aquest sentiment únic a Festa d’Interès Turístic Autonòmic” .
Així ho ha confirmat l’alcaldable en una jornada en què ha comptat amb la presència del diputat al Congrés, Óscar Clavell, i el senador del PPCS, Vicente Martínez Mus, amb el diputat autonòmic del PPCV, Luis Martínez, veí de la localitat . “Avui posem en valor devoció, història i tradició” per compartir “aquesta caldera que significa molt més que un emblema gastronòmic, és solidaritat, generositat i unió de tot un poble”.
Cada any no falten a aquesta tradició milers de veïns i d’altres als “que portem amb amor i afecte aquesta caldera perquè encarna tot el que és bo del nostre municipi. Valors que ens identifiquen com a poble, sentiments que ens tornen a la nostra infància i la trobada que ens fa caminar junts per prosperar i avançar”.
Amb aquest repte “desitgem promocionar aquest emblema de la nostra localitat que travessa fronteres i atrau visitants d’altres localitats. Una senya d’identitat emotiva, que ens fa brollar els sentiments i ens fa compartir aquest arròs que fa pràcticament un segle donava menjar als ‘pobres de solemnitat’ i avui compartim perquè és exemple del caràcter humà, amistós i acollidor d’Almassora”.
Finalment, l’alcaldable ha compartit amb els veïns unes festes “úniques” que “desitgem continuar millorant de la mà de l’APTA, l’APCA, així com les penyes i colles, recuperant l’oferta de concerts de primer nivell i treballant per a la construcció d’un Recinte Fester consensuat amb els veïns”. “Almassora és una festa, des de Santa Quitèria als seus barris, des del Roser als carrers. Tots formem part d’aquest poble ia tots desitgem escoltar per fer l’Almassora d’allò més bé que ens mereixem”, ha declarat la candidata del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: