Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l’organització de la conferència d’Advantage que se celebra a Benidorm

Turisme Comunitat Valenciana col·labora juntament amb Turespaña, Visit Benidorm i Costa Blanca a l’organització de la conferència d’Advantage que se celebra durant aquests dies a Benidorm.

Advantage és un dels principals consorcis d’agències de viatges independents del Regne Unit. Representa unes 860 agències de viatges distribuïdes per tot el país, amb una facturació total anual de més de 4.500 milions de lliures.

La conferència Advantage se celebra a l’Hotel Meliá Villaitana de Benidorm del 20 al 22 de maig. Es tracta d´un important esdeveniment de negocis, al qual assisteixen membres del sector de viatges d´oci com de negocis de l´associació i socis comercials preferents.

Els quasi 400 delegats participants en aquest congrés, a més de les jornades de conferències, xerrades i taules de treball dissenyades per l’organització del consorci, tenen l’oportunitat de conèixer Benidorm i rodalies gràcies a les activitats organitzades paral·lelament per Visit Benidorm, Patronato Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana.

Així mateix, Turespaña, representada al congrés pel director de l’Oficina de Turisme a Londres, oferirà també un sopar de comiat als agents britànics assistents.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha assistit a la conferència Advantage on ha mantingut una reunió amb el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres, Manuel Butler, per analitzar la promoció de la Comunitat Valenciana al Regne Unit.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: