Puig destaca que les Xifres d’afluència de Turistes britanics Fora de temporada mostren a els ‘bons Resultats’ de la política turística a la Comunitat

Informació i Foto; http://www.gva.es

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la previsió de creixement del turisme britànic aquest hivern permet constatar els “bons resultats” que està obtenint el pla de desestacionalització que desenvolupa l’Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb el sector turístic de la Comunitat Valenciana.

En la seua segona jornada de treball en el marc de la fira World Travel Market de Londres, el president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit amb el director general de Turespaña, Manuel Butler, i, després d’aquesta trobada, el responsable de l’Executiu valencià ha valorat les xifres d’afluència de turistes estimades per aquesta oficina.

Tal com ha assenyalat, el turisme britànic a la Comunitat Valenciana creixerà un 16 % aquest hivern, un augment que dobla la mitjana nacional del creixement de la presència de turistes britànics (8 %), segons dades de l’oficina de Turespaña a Londres.

Segons Puig, “el pla de desestacionalització que hem emprès des de l’Agència Valenciana del Turisme està donant bons resultats, conjuntament amb l’acció dels empresaris i, en aquest cas, amb la col·laboració de Turespaña”. “Crec que és una xifra extraordinàriament positiva, que ens ajuda a consolidar la nostra posició turística”, ha afirmat el cap del Consell.

Puig ha visitat l’estand de la Comunitat Valenciana en la fira World Travel Market i, posteriorment, ha mantingut reunions de treball amb el director general de Turespaña, Manuel Butler, i amb el conseller de Turisme a Londres, Javier Piñones, així com distintes trobades amb operadors turístics.

El president ha confirmat que l’Agència Valenciana de Turisme cooperarà amb Turespaña en l’atracció d’un perfil de turista cosmopolita, amb “una major vinculació amb el mercat local i la percepció de la cultura o de la gastronomia”.

“És una reforma, una transformació en el nostre model turístic”, ha indicat Puig, que ha assenyalat que aquest perfil de visitant es caracteritza, entre altres coses, per la seua “mentalitat oberta, major poder adquisitiu i elevada capacitat de prescripció”.

Reptes davant el mercat britànic

D’altra banda, el cap del Consell ha recordat que la Generalitat vol que el Brexit “no canvie les condicions fonamentals del present dels britànics a la Comunitat Valenciana” i ha subratllat que es treballarà per tal de reforçar la qualitat de l’oferta turística a l’hora de competir amb altres destinacions “que van a fer una oferta purament de preu”, ha destacat.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: