Podem-EU Castelló rebutja participar en el debat del Consell de Joventut per falta de paritat

Podem-Esquerra Unida de Castelló ha rebutjat participar en el debat de polítiques de joventut organitzat pel Consell de Joventut aquest dissabte per falta de paritat en la composició dels participants. Rubí Antay era l’única representant per part de Podem-EU que anava a participar dels sis integrants.

“Lamentem que en un debat electoral i sobre joventut la resta de partits hagen optat en el seu conjunt per portar a un representant masculí. Un fet que demostra la necessitat de continuar avançant en polítiques feministes i d’igualtat”, afirma Rubí Antay, que al mateix temps forma part de l’Associació de Dones Migrants de Castelló. “Hem decidit no anar per a mostrar la nostra disconformitat amb el format, entenem que si haguérem anat s’hauria normalitzat una situació que és inadmissible”, ha afegit.

La candidata de la coalició subratlla la necessitat de promoure campanyes de conscienciació i recorda que proposen la creació d’una Casa dels Dons en l’antic asil del carrer Governador per a dirigir les polítiques en igualtat.

En joventut, recorda que Podem-EU planteja mesures per a millorar les condicions de vida de la joventut, com la reserva de la quota mínima d’un 20% a menors de 35 anys per a accedir a Jornals de Vila o habitatges municipals, línies de microcrèdits per a projectes socials i econòmics impulsats per la joventut, i la creació de centres de joves per a reforçar la seua participació.

Informació i Foto: Podem EU Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: