‘Plaza Europa’ congrega més de 2.000 joves valencians per informar-los de programes formatius i laborals de la Unió Europea

La Direcció General de Fons Europeus de la Generalitat Valenciana ha organitzat Plaça Europa, un espai de trobada adreçat a joves de 16 a 29 anys per conèixer de primera mà les oportunitats que la Unió Europea els ofereix en matèria de formació i ocupació.

L’esdeveniment, emmarcat dins de l’Any Europeu de la Joventut, ha congregat més de 2.000 persones i ha comptat amb la participació dels organismes públics Labora, Ivace, IVAJ, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i València Activa, que durant tota la jornada han ofert informació sobre programes com Eurodisea o la xarxa EURES als estands habilitats per fer-ho.

A més, s’han dinamitzat quatre taules rodones on persones expertes i joves han debatut sobre experiències d’estudis, ocupació i voluntariat, alhora que sobre la situació actual i futura per a la joventut valenciana i europea.

El director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo, ha expressat la necessitat de “comunicar als joves el tipus d´accions que finança la Unió Europea en general i el Fons Social Europeu en particular”, alhora que ha apuntat que aquest tipus d´esdeveniments “permet fomentar la participació dels joves, a més de conèixer i rebre les seves opinions i punts de vista”.

Així mateix, Andreu Iranzó ha subratllat que la Direcció General de Fons Europeus vol “escoltar i donar veu a la joventut, a fi de tenir més oportunitats d’aprendre, compartir visions, conèixer persones i participar en activitats per tot Europa”.

A més, mentre es realitzaven les activitats informatives als estands, s’han celebrat concerts i tallers de dansa urbana., amb artistes convidat com les madrilenyes HINDS i els grups valencians LESPURNA, Sandra Monfort i Zanco Shadow.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: