Pastor lamenta que «el Botànic té les conclusions abans de començar la comissió d’investigació de taula»

El portaveu del PP a la nova Comissió d’investigació del cas Taula que avui s’ha aprovat a les Corts, Fernando Pastor, ha lamentat que «hi ha qui té les conclusions fetes abans de començar la comissió. El dictamen i les compareixences aprovades són per adornar perquè ja tenen dissenyat el que passarà «.

Pastor ha manifestat que «el PP és l’únic grup parlamentari que en el seu pla de treball que ha estat rebutjat fa al·lusió a una documentació i uns compareixents que ja han tractat aquest assumpte en la comissió que es va tractar a l’Ajuntament de València. Allà hi ha elaborat un dictamen i considerem que és interessant que es coneguin. És lògic i coherent que aquest dictamen estigui a disposició d’aquesta comissió i que compareguin aquestes persones que el Botànic no té a bé anomenar «.

El diputat popular ha advertit que «el Pla del Botànic es pot recórrer davant els tribunals per vulneració dels drets dels diputats. No és creïble perquè demana 90 documents, 50 expedients de documentació, 35 contractes amb constructores. Ningú creu en el seu sa judici que hi hagi una persona o grup capaç d’estudiar 90 documents per començar a cridar als compareixents, però el Botànic ha planificat que comencin a comparèixer persones sobre les que s’està demanant documentació. Pretenen que s’estudiïn en dues setmanes i si això passa no serà ronda de compareixents, sinó una passarel·la. De poc serveix tenir un compareixent si no se li pot preguntar amb rigor perquè no s’ha pogut investigar la documentació. A les comissions d’investigació no es ve a emetre judicis de valor «.

Pastor ha manifestat que «crida l’atenció que es treguin compareixents, es demanin expedients i no es digui a cap tècnic responsable d’aquests expedients de contractació».

Així mateix, el diputat popular ha indicat que «el PSPV la traeix el subconscient perquè reconeix que la causa judicial és complexa i que el jutjat està col·lapsat i, alhora, pretén fer en tres mesos amb rigor aquesta comissió en Les Corts. No és creïble que uns diputats ho resolguin. Demanem documentació important «.

Fernando Pastor ha criticat a la resta de grups «per emetre judicis de valor despectius cap al pla de treball del PP i amb falta de respecte cap a la proposta del grup popular».

«El pla de treball aprovat és poc coherent, raonable i poc convincent en pretendre sol·licitar documents per a la seva anàlisi i començar la comissió abans de tenir-los. El pla de treball aprovat demostra clarament quines són les intencions del Botànic en aquesta comissió d’investigació: acusar el PP. Després lamentem que amb aquestes actituds som els culpables que no es respecti la presumpció d’innocència. És un pla de treball d’impossible compliment «, ha conclòs.

 

 

 

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: