Carrasco dóna en mà al ministre Ábalos la petició de gratuïtat dels Rodalies mentre durin les obres d’adaptació de la via

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha fet entrega al ministre de Foment, José Luis Avalos, les dues declaracions institucionals aprovades pel ple del consistori sol·licitant la bonificació del peatge de l’autopista AP-7, així com dels bitllets dels trens que presten el servei entre Castelló i València mentre durin les obres d’adaptació de la plataforma per al pas dels trens AVE entre les dues capitals.

Carrasco li ha fet entrega dels dos acords plenaris municipals durant la visita que el ministre ha fet a l’Ajuntament de Castelló i davant l’alcaldessa Amparo Marco. «El ministre ve al consistori, però només ve en visita privada, a porta tancada, sense atendre els mitjans, perquè signi al llibre d’honor, cosa que tampoc ens sorprèn, perquè és el mateix que va fer en el seu dia Pedro Sánchez, per tenir coartada i justificar l’ús de l’avió privat Falcon per poder assistir amb amics a un concert al FIB «, ha assenyalat la portaveu.

«El ministre té molta feina per fer, així que en lloc de venir i penjar-les medalles que ni li corresponen, almenys que s’escolti la veu dels castellonencs i es porti a Madrid els dos acords adoptats a l’Ajuntament i que són de la seva competència «, afegeix Begoña Carrasco.

Concretament, la portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló li ha fet entrega de la declaració institucional del Grup Municipal Popular aprovada el 12 de juliol instant al govern a que minimitzi les molèsties als usuaris del servei de ferrocarril entre Castelló i València, mitjançant la gratuïtat del bitllet del transport mentre durin les obres. «No ens oposem a les obres, ni moltíssim menys, però el que no és de rebut és que els 3.000 usuaris que fan servir aquest servei públic cada dia pateixin retards i anul·lacions de serveis constants, sense cap contraprestació», relata.

D’altra banda, Carrasco també li ha fet entrega al ministre Ábalos d’una còpia de la declaració institucional aprovada en el ple del 27 de setembre instant al Govern d’Espanya a que s’apliquin des de ja les bonificacions aprovades per a Catalunya amb recursos exclusivament de l’Estat, en vigor en la comunitat veïna des del 2 de setembre.

«Exigim a l’alcaldessa Amparo Marco i al president Ximo Puig que deixin de fer política i defensin els interessos dels castellonencs. Demanem la mateixa vehemència i contundència en les declaracions públiques i en els gestos que al seu dia practicaven, quan era el Partit Popular el que estava al capdavant del Govern d’Espanya. Ara, en canvi, tot és autocomplaença i bones paraules, quan la realitat és que el servei de Rodalies funciona pitjor que mai i que la bonificació de l’autopista continua en vigor només a Catalunya, però no a Castelló «, lamenta.

«Quan era ministre De la Serna, l’alcaldessa es va preocupar de donar-li en mà unes cartes en què s’interessava per les qüestions que ara ens ocupen. Ara, atès que les resolucions del ple no han entrat en vigor, entenem que és important que les conegui de primera mà, i la nostra tasca com a oposició és defensar els interessos dels castellonencs, que són els que ens han triat com els seus representants «, declara.

«Volem ser una ciutat de primera i necessitem unes infraestructures acords a l’empenta i dinamisme econòmic i social», ha indicat Carrasco. «Si l’alcaldessa prefereix limitar-se a acontentar els seus caps de partit, que mantingui aquesta línia, però nosaltres no caurem en aquest joc», conclou.

 

 

 

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: