Parc Sagunt adjudica la venta de tres noves parceles per valor de 2,25 milions d’euros

Informació: http://www.gva.es
Foto: http://www.sagunt.es

El consell d’administració de Parc Sagunt reunit ha acordat adjudicar la venda de tres noves parcel·les d’aquest parc empresarial, que sumen prop de 23.000 metres quadrats de sòl industrial, per un import de 2.246.123 euros, i ha aprovat també autoritzar València Plataforma intermodal (VPI) perquè s’alieni la parcel·la Z-1, possibilitat que estava prevista en l’escriptura de compravenda.

En concret, a l’empresa Crown Packaging Manufacturins, S. L. U., dedicada a la fabricació d’envasos i embalatges, se li ha adjudicat la parcel·la I-7.3, que té una superfície total de 8.001 metres quadrats i un valor de venda de 776.520 euros.

D’altra banda, la Companyia Logística Acotral SA, líder en el sector del transport nacional i internacional de mercaderies, serà qui compri la parcel·la I-2.5, de 6.500 metres quadrats, per valor de 643.103,43 euros. Cal destacar que Acotral és un important interproveïdor de Mercadona, pel que la seva ubicació en aquest centre logístic ve determinat per l’anomenat efecte arrossegament, perquè cal recordar que Mercadona va ser la primera companyia a adquirir una parcel·la en aquest polígon empresarial, la venda ja està formalitzada, ia més amb posterioritat se li han adjudicats altres tres parcel·les.

“L’aposta de Mercadona per Parc Sagunt ha estat essencial per a l’enlairament d’aquest parc empresarial, que es convertirà en un centre logístic de referència per a tot el sud d’Europa donada la seva excel·lent ubicació, al centre de l’Arc Mediterrani, el que li permet aprofitar un nus d’infraestructures de transport privilegiat “, ha destacat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira.

“No oblidem, a més, la importància que té Parc Sagunt per al desenvolupament de l’economia i la dinamització del mercat de treball tant de la comarca com del conjunt de la Comunitat Valenciana”, ha afegit la secretària autonòmica.

La tercera de les parcel·les s’ha adjudicat a Ecològica i protecció agrícola, S.L., empresa espanyola de base tecnològica dedicada al desenvolupament i fabricació de productes fitosanitaris basats en tècniques de control de plagues. En aquesta ocasió es tracta de la parcel·la I.8.6, que compta amb una superfície de 8.348 metres quadrats i el valor de venda és de 826.500 euros.

“Gràcies a l’esforç de les diferents administracions, hem aconseguit posar fi a un projecte que va estar a punt de fer fallida i paralitzat durant set anys, però que ara va a convertir-se en referent per a tot Europa”, ha explicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament.

Autorització per a l’alienació de la parcel·la Z-1

D’altra banda, el consell d’administració de Parc Sagunt ha aprovat en la reunió mantinguda autoritzar a la companyia València Plataforma Intermodal (VPI) perquè pugui alienar la parcel·la Z-1, possibilitat que estava prevista en la clàusula desena de l’escriptura de compravenda , sempre que es respectessin una sèrie de condicions.

Així, s’ha estableix que València Plataforma Intermodal ha de satisfer a Parc Empresarial Sagunt l’import íntegre del preu ajornat de la compravenda d’aquesta parcel·la, la Z-1, la superfície total és de 279.380 metres quadrats i que s’ubica al costat de la parcel·la principal , la Z-2, adquirida per Mercadona.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d