Obres Públiques ultima la licitació dels projectes per prolongar el TRAM d’Alacant a Mutxamel

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat està tramitant la contractació dels serveis de redacció de l’estudi informatiu, projecte bàsic i projecte constructiu per a la prolongació del TRAM d’Alacant fins a Mutxamel, alhora que s’estan analitzant les diferents alternatives de traçat a través dels estudis de planejament.

Així ho ha anunciat la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, a l’alcalde de la localitat, Sebastián Cañadas, i al regidor d’Urbanisme, Vicente Gomis, amb qui s’ha reunit per informar de la situació dels treballs necessaris per a la prolongació del TRAM.

Segons la previsió de la Conselleria, l’anunci d’aquesta licitació es podrà publicar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic en les properes setmanes i aquests treballs podran estar contractats i iniciar-se aquest mateix any.

Per aquest moment, des de la Conselleria s’estima que ja s’hauran desenvolupat els estudis de planejament, que afecten els termes de Sant Joan i Mutxamel, i es coneixeran en profunditat les característiques de les alternatives que resultin viables des del punt de vista tècnic, la qual cosa permetrà la redacció ràpida de l’estudi informatiu, una vegada contractat, i la seva informació pública.

A la reunió s’han establert les vies per a la imprescindible coordinació entre el personal tècnic municipal i els equips que estan desenvolupant els treballs.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: