Nous treballs de millora i manteniment a la rotonda de la Plaça Jovellar de Vinaros

Informació i Foto: http://www.vinaros.es

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha informat aquest matí dels nous treballs de millora estètica i de manteniment que han començat avui mateix a la rotonda de la Plaça Jovellar.

“Després de conversar amb Juanjo Gilabert, el responsable en matèria d’obra de la Brigada Municipal, vam decidir dur a terme una sèrie d’actuacions que milloraran substancialment l’aspecte de la rotonda i d’aquesta font, situada en una de les principals vies d’accés al nucli urbà”, ha explicat Alsina.

Un dels principals treballs a realitzar serà la substitució de la gespa que envolta la font per sòl empedrat, “ja que a causa de la humitat aquesta zona es mantenia sempre entollada. Part d’aquest material ja estava disponible al magatzem municipal, per la qual cosa suposarà una inversió mínima per al municipi”, ha afegit Alsina.

D’altra banda, aprofitant que s’ha hagut de buidar la font, es repintarà tot el sistema hidràulic i es sanejarà la instal·lació, per mantenir-la en òptimes condicions. Finalment es repintarà el “trencadís” ceràmic de la font amb una resina especial perquè pugue lluir més brillant. Està previst que aquests treballs tinguen una duració de tres setmanes, temps en què s’intentarà que les molèsties per als veïns i veïnes siguen les menors possibles.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: