El Rototom Sunsplash 2018 es celebrarà del 16 al 22 d’agost

Informació i Foto: http://www.rototomsunsplash.com

Serà del 16 al 22 d’agost i al recinte de concerts de Benicàssim. Aquestes són les dates per a l’edició 2018 del Rototom Sunsplash, marcada per la celebració del nostre 25è aniversari, amb el qual acostarem fins a Benicàssim a artistes internacionals de primer nivell i shows exclusius per commemorar aquest primer quart de segle de trajectòria del festival reggae.

Una efemèride que des Rototom Sunsplash volem aprofitar com a punt d’inflexió per a introduir alguns canvis en el seu format actual: establir dates estables per a futures edicions i passar dels vuit dies actuals a set. Així, celebrarem el festival de l’16 al 22 d’agost, amb set jornades en què desplegarem una agenda molt més intensa, en la qual el públic tindrà més oferta diària entre la qual triar i de la qual gaudir. Guanyarem en intensitat i varietat.

Per a aquest 25 aniversari comptarem amb projectes especials, que inclouran xous únics que només es podran veure a Benicàssim i que anirem anunciant properament.
A partir del 15 de desembre a les 23.00 hores estarà oberta a la web del Rototom Sunsplash la venda anticipada d’entrades per a l’edició 2018.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: