NNGG de la Comunitat Valenciana inicia la seva campanya de recollida de joguines «Regala un somriure»

Noves Generacions de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa per setè any consecutiu la seva campanya solidària de recollida de joguines «Regala un somriure» en què els joves populars faran una «ruta jove» per recollir en les seus joguines noves o usats però en bon estat ia més donatius econòmics per comprar joguines i bolquers. La campanya es perllonga fins vigílies del dia de Reis.

   La campanya és ja una tradició en l’organització juvenil, realitzant-se de manera ininterrompuda durant els últims set anys consecutius. El president de NNGGCV, Juan Carlos Caballero, ha destacat la implicació dels joves en aquesta campanya ja que «cada any són més els militants compromesos i implicats en la recollida i recaptació no només amb joguines sinó amb donacions que l’any passat van superar les expectatives . Aquest any esperem tornar a batre rècords de solidaritat «.

   Caballero ha ressaltat «el compromís social de NNGG amb les famílies més vulnerables i necessitades perquè tot nen alberg esperança i il·lusió. No podem oblidar el vessant solidària amb els més necessitats per ajudar a aquells membres de la nostra societat que ho passen malament en aquests dies «.

   En aquest sentit, el dirigent popular ha detallat que «com tots els anys les seus populars dels municipis de tota la Comunitat estan obertes per a re-agafar totes les joguines que desitgem donar fins els dies previs a Reis, quan es lliuraran a famílies ia associacions benèfiques com a Casa bressol o Càritas. També en els sopars de Nadal de les agrupacions locals es fa una crida a la generositat per a la conscienciació i suport a aquesta iniciativa «.

   El president de l’organització juvenil ha valorat que «un dels objectius que ens vam marcar en NNGGCV era fer una tasca social a més d’una tasca política, i ho estem complint amb escreix, com demostra aquesta campanya amb gran èxit altres anys».

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: