Isabel Bonig celebra la Constitució amb un militant històric del PSOE, el seu pare

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha publicat avui des del seu perfil personal a Twitter un vídeo homenatge al 40 aniversari de la Constitució Espanyola, on es reflecteixen els principals valors que han propiciat la Carta Magna durant aquests anys: convivència, progrés, tolerància, concòrdia i confraternització entre tots els espanyols, per sobre de les ideologies.

    Al vídeo apareixen diverses generacions de la família Bonig a la taula de casa a la Vall d ‘Uixó (Castelló), on es van reunir ahir per dinar tots junts, amb motiu de la jornada festiva i celebrar així el període de major prosperitat, llibertat i igualtat que ha tingut el nostre país al llarg de la història, amb generositat i esperit de reconciliació.

     Com en moltes famílies espanyoles, en la de Bonig es recullen tots els pensaments i idees polítiques, reflectits en diferents generacions, com la de la pròpia Isabel, que es va afiliar a Noves Generacions del Partit Popular el 1999, en una casa de llarga tradició de esquerres: el seu pare, militant del PSOE des de 1979, i el seu avi, empresonat per les seves idees republicanes a la presó franquista de Sant Miquel dels Reis de València.

     El vídeo que ha publicat avui la líder del PP de la Comunitat Valenciana reflecteix que -per sobre dels radicalismes, la crispació i la polarització extrema que semblen obrir-se pas en els últims temps al nostre país- la Constitució representa el bé comú i la sobirania nacional, els fonaments més sòlids on s’assenta l’estat de Dret, un text que ha estat fonamental per a la prosperitat, la pau i el respecte com les bases principals de l’estabilitat política a casa nostra.

      El vídeo recull el testimoni del pare d’Isabel Bonig, qui des de la diferència ideològica amb la seva filla, recalca que «a casa meva, la Constitució es va viure amb molta alegria. Consideràvem que era una eina que necessitava aquest país per estar a l’altura de les democràcies europees «.     

Mentrestant, en un dels passatges, la presidenta del PPCV recorda les ençseñanzas del seu avi socialista: «Em va dir que fos honrada, que treballés sempre per la gent i que lluités per allò en el que jo creia».

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: