Moliner “Volem ser útils als citricultors que donen feina a 15000 castellonencs”

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, conclou avui la seva participació a la fira Fruit Logística de Berlín de suport als exportadors citrícoles de la província amb qui està compartint reunions de treball per impulsar les oportunitats d’aquest sector en l’àmbit internacional. I és que el bon comportament d’aquesta fira depenen bona part de les exportacions del sector provincial que actualment dóna feina a milers de castellonencs consolidant-se com un dels pilars econòmics i d’ocupació de Castelló.
“La fira de Berlín és la fira principal de fruita del món. Aquí es concentren els principals compradors de fruita dels cinc continents i crec que una província com la nostra, que té més de 15.000 persones treballant en el sector citrícola, entre els magatzems i el camp, i que sobretot té moltes famílies que troben en l’agricultura dels cítrics un complement salarial a la seva renda, és fonamental que els acompanyem “, ha explicat Moliner.

Cal tenir en compte que la Diputació manté un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Exportadors de Fruita de la Província de Castelló (Asociex) a través del qual dóna suport amb 30.000 euros la feina comercial que fan les empreses castellonenques en aquesta gran plataforma internacional que visiten 75.000 persones i en la qual participen empreses i col·lectius professionals de 130 països de tot el món.

En aquest sentit, el president ha explicat que “és important que els donem el suport institucional de tenir un estand principal com el que avui tenim, volem ser útils als productors citrícoles que donen feina a milers de castellonencs i també és important que mostrem 01:00 clara voluntat de fer que Castelló continue sent la terra de les clementines i que això serveixi perquè futures generacions puguin trobar en l’agricultura una oportunitat per viure “.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: