La Diputació de Castelló converteix la província en l’epicentre de l’elit mundial de BTT

La Diputació de Castelló ha convertit la província en l’epicentre de l’elit mundial fins diumenge que ve a través de la I Mediterranean EPIC by GAES que ha desenvolupat avui la seva primera etapa a Orpesa Aquesta primera gran competició del calendari ‘Castelló Escenari Deportivo ‘de la Diputació ha començat amb una gran acollida entre els 570 corredors top que l’estan recorrent vinguts de 21 països del món, entre ells primeres espases com Samuele Porro, número 1 del rànquing mundial UCI XC Marató, i Xavier Borràs, número 2 del rànquing nacional.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha participat tant en la sortida de la carrera com en la seva primera meta d’etapa, on ha pogut comprovar “les bones sensacions que està deixant la cursa entre corredors amb tantíssima experiència com els que aquests dies recorren la nostra província “.
Martínez ha assegurat que “avui donem el salt a internacionalitzar aquest treball de mostrar Castelló com el millor escenari esportiu amb garanties de qualitat. És, sens dubte, un bon indicador per aconseguir que l’esport atregui més oportunitats a les persones de Castelló, que l’esport ompli els nostres pobles de persones apassionades que es portin el record dels millors valors de la província de Castelló, i tornin “.

Una gran plataforma d’atracció d’esportistes

El fet que participin autèntics líders d’opinió en l’esport de BTT en aquesta competició potenciarà molt més l’efecte positiu d’aquesta competició en la marca turística provincial.

A més, la important cobertura mediàtica que se li dóna amb programes com ‘Imparables’, de Santi Millán, eleven el seguiment de la prova, sent aquesta una important plataforma de difusió de la província de Castelló com a territori en el qual practicar la bicicleta de muntanya durant tot l’any, ja sigui en competició o com a lloc d’entrenament.

Cal tenir en compte que la importància d’aquesta competició en l’àmbit internacional d’aquesta disciplina esportiva es correspon amb que pertany a un calendari internacional UCI amb categoria S2 on el 2017 només figuraven 16 carreres d’aquest tipus a tot el món.
Fer del 2018 l’any de l’esport a Castelló

La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Deportivo’ faran de 2018 l’any de l’esport a la província. Així, el Govern Provincial impulsarà durant 2018 un total de més de 300 competicions esportives de diferents rangs i disciplines, entre elles algunes tan destacades com les internacionals ja esmentades.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: