Metrovalència modifica el servei del tramvia per la Setmana Santa Marinera de València

Metrovalència modificarà a partir del dia 14 d’abril els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) i L-6 (Marítim Serrería-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

En concret, i per no interferir en el pas de les processons que seran seguides per milers de ciutadans i ciutadanes un cop acabades les restriccions per la pandèmia, s’interromprà el servei entre les parades de Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I i entre Marítim Serrería-Doctor Lluch mentre duri aquesta celebració religiosa.

El dia 14, Dijous Sant, els trams sense servei esmentats no tindran circulacions entre les 19 i les 22.30 hores, i es restabliran els horaris habituals en aquest moment.

El dia 15, Divendres Sant, s’interrompran els esmentats trams de les Línies 6 i 8 del tramvia també des de les 19 hores fins a la finalització del servei, atès que és a l’esmentada franja horària quan es desenvoluparan els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s’estenen fins a la matinada.

El dia 17 d’abril, diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servei interromput a les esmentades parades des de les 12 fins a les 16 hores, quan se celebra la Desfilada de Resurrecció, amb què es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir de la dita hora de la tarda, la normalitat horària i de trajectes es restablirà fins a finalitzar el servei habitual.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv ia l’app oficial de Metrovalencia.

Servei ordinari a Pasqua

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 19, 20, 21 i 22 d’abril, el metro oferirà als usuaris servei ordinari encara que no hi hagi classes a col·legis, instituts i universitats. D’aquesta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana que un dia feiner normal.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: