La Generalitat amplia els horaris de les línies 2, 3 i 4 de TRAM d’Alacant per facilitar la mobilitat sostenible durant la Setmana Santa

La Generalitat amplia a partir del dimecres 13, i fins el divendres 15d’abril, els horaris dels tramvies de les Línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), L-3 (Luceros-El Campello) i L-4 (Luceros- Plaça La Corunya) per afavorir la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes durant la Setmana Santa.

A més, els últims trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) que surten de Benidorm no acabaran el seu trajecte al Poble Espanyol, com fan habitualment, sinó que prolongaran el seu recorregut fins a Luceros, com a la resta del dia, però amb parada facultativa a tots els baixadors, excepte Sangueta.

L’objectiu és facilitar a les persones usuàries un transport públic ràpid i còmode perquè puguin accedir a la capital alacantina i assistir a les processons que se celebren al centre fins a la matinada, sense necessitat d’agafar el vehicle privat. En total, TRAM d’Alacant habilitarà 58 tramvies especials en les tres jornades, a banda de l’esmentada prolongació del recorregut de tres combois de la Línia 1.

Els propers dies 13, 14 i 15 del present mes, a més dels tramvies del servei ordinari que presta FGV, s’habilitaran 13 circulacions extraordinàries de la Línia 2 des de Luceros fins a Sant Vicent del Raspeig des de les 22:08 fins a les 02:18 hores , i 13 més en el trajecte invers des de les 22:42 a les 2:48 hores.

A la Línia 3, els 11 serveis especials de Estels cap al Campello començaran a les 22:19 i conclouran a les 3:18 hores, mentre que els 6 des del Campello cap a la capital s’iniciaran a les 21:42 i acabaran a les 00.11 hores.

A la Línia 4, les 7 unitats programades començaran el seu servei des de Luceros cap a Plaça La Corunya a les 23.03 i cessaran la seva activitat a les 2.02 hores, mentre que en el recorregut contrari seran 8 des de les 23.03 fins a les 2.33 hores.

Pel que fa a la Línia 1, els trens que prolongaran el seu recorregut fins a Luceros seran els que parteixin de Benidorm a les 22:35, 22:55 i 23:25 hores.

D’aquesta manera, TRAM d’Alacant vol que els habitants i turistes d’Alacant puguin utilitzar els seus serveis i evitar embussos i problemes d’aparcament per l’afluència de públic durant aquests dies i pels diferents talls de trànsit que es produeixen als carrers principals i avingudes de la capital alacantina.

FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtenir més informació al telèfon d’informació 900 72 04 72, al web http://www.tramalicante.es, a Twitter @TramdeAlicante ia l’App oficial de TRAM d’Alacant.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: