Més de 400 esportistes es donaran cita aquest diumenge a l’Infinitri Burriana Triathlon Festival

L’Ajuntament de Burriana, representat pel regidor d’Esports, Vicente Aparisi, i les regidores de Turisme, Sara Molina, i d’Hisenda, Cristina Rius, juntament amb membres d’Infinitri Sports Premium Events, han presentat l’esdeveniment esportiu en què més de 400 participants es donaran cita el proper 25 de setembre a la platja de l’Arenal de 8h a 14.30h en aquesta primera edició.

El triatló disposarà de quatre distàncies perquè els participants decideixin quina és l’opció que se’ls adapta millor. Platges amb bandera blava, un circuit ciclista per autovia i una cursa a peu per un paratge natural és el recorregut d´aquesta edició inaugural. Cal destacar que un 85% dels participants són de fora de la Comunitat Valenciana i de la resta un 55% de fora de la província de Castelló.

Així, la zona de l’Arenal es convertirà en el centre neuràlgic d’aquesta cita esportiva, que s’emetrà per RTVE a Teledeporte, i on els participants podran gaudir de paella i música en finalitzar la competició. La inscripció inclou un pack triatleta amb complements, avituallaments sòlids i líquids, regal finisher, càtering complet, àrea de recuperació gratuïta i fotografies oficials en alta resolució.

En aquest sentit, el regidor dʻEsports, Vicente Aparisi, ha destacat que des de lʻAjuntament “col·laborem i hem apostat per un esdeveniment dʻabast nacional i internacional i que esperem generarà un alt impacte econòmic al municipi”.

Les localitzacions de la nova seu seran el focus del triatló, amb la platja de l’Arenal com a centre neuràlgic, que acollirà els triatletes a la seva guardonada platja amb bandera blava. Una altra de les zones de més valor serà el Paratge Natural Municipal Clot de la Mare de Déu, un espai natural singular, ja que és un dels escassos exemples de boscos de ribera presents a la Plana Baixa, que serà l’escenari de la cursa a peu, on els participants podran descobrir la gran quantitat d’oms, àlbers o pollancres existents al paratge.

Encara que la localització sigui una novetat, el format ja té 5 anys d’experiència i es disputarà en quatre distàncies: La denominada half-ironman, on es neden 1,9km, es realitzen posteriorment 84km de ciclisme i s’acaba amb una mitja marató, és a dir, 21km; Distància Aquabike (1,9/84) per a aquelles persones participants que no volen fer la carrera a peu; Distància Olympic+ (1,5/42/14); Distància Short (1/21/7).

Infinitri Triathlon League

Infinitri Sports segueix a l’avantguarda del triatló amb la creació d’una nova lliga de triatló: la Infinitri Triathlon League. Una competició que arrenca per a la temporada de triatló i que tindrà com a seus puntuables els esdeveniments de Peníscola, Vila-real i la recent creada Borriana.

El format de lliga de triatló no és una cosa nova en aquest esport, però sí que ho serà combinar diferents competicions, individuals i per equips, a més de diferents distàncies, així com un apartat per a la regularitat.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: