Més de 300 escolars participen de l´Escola d´Estiu de la Universitat d´Alacant

Un any més, la Universitat d’Alacant (UA) conclou la seva ja tradicional Escola d’Estiu, un programa educatiu per a escolars que s’ha desenvolupat des del 26 de juny fins al 31 de juliol i en què han participat més de 300 nens. Com a novetat de la present edició, aquest servei adreçat a fills de personal la comunitat universitària ha augmentat el rang d’edat i ha acollit persones entre 3 i 16 anys.

L´objectiu principal d´aquest programa és facilitar la conciliació laboral i familiar dels membres de la comunitat universitària, que inclou estudiants, personal d´administració i serveis i personal docent i investigador, a més de personal de la Fundació General de la UA, el Centre Superior d´Idiomes i el Parc Científic d´Alacant.

En total, van ser 304 escolars els inscrits al programa, dels quals 153 van ser nens i 151, nenes. Els participants van gaudir d’una varietat d’activitats divertides i educatives que van abastar diversos temes d’interès com ara informàtica, anglès, ioga, multiesport, jocs populars i contacontes, entre d’altres. Cal destacar, a més, que els escolars també van assistir a la celebració del Pati de la Ciència, una activitat enfocada a fomentar la cultura científica i apropar la ciència d’una manera lúdica i innovadora.

Els monitors, que van ser 18 professionals titulats a Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Educació Primària, Educació Infantil o Infermeria, es van encarregar de conduir l’activitat durant les jornades. A més, l’equip va comptar amb el suport d’una infermera, dues monitores de coordinació i una de reforçament en activitats, materials, equipaments i espais.

Amb aquest programa que organitza el Servei dEsports, la Universitat dAlacant demostra el seu compromís amb la conciliació laboral i familiar de la seva comunitat universitària amb la finalitat de contribuir al benestar i qualitat de vida dels seus membres.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: