Més de 230 universitaris han realitzat les seves pràctiques en Grup Gimeno gràcies al programa de la FUE-UJI

Informació i Foto: http://www.uji.es

Facilitar a l’estudiantat de l’UJI un primer acostament amb la realitat laboral és el principal objectiu de dos programes que desenvolupa la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI): el de pràctiques lliures extracurriculars i el programa de beques per a titulats.

Les empreses del Grup Gimeno, que operen en els sectors de serveis, construcció i turisme-oci, col·laboren amb la FUE-UJI, donant als joves estudiants i als acabats de titular l’oportunitat de completar la seva formació superior amb una experiència real que els permeti aplicar els coneixements adquirits i els aporti una visió pràctica del món professional.

Grup Gimeno, que opera a nivell nacional i internacional, ha acollit fins a la data en aquest últim any a 38 estudiants i titulats, dels quals actualment 17 efectuen les seves pràctiques formatives en empreses del Grup en diferents sectors.

Des que la FUE-UJI i Grup Gimeno van iniciar la seva col·laboració en matèria educativa, han estat més de 230 els i les estudiants i acabats de titular que s’han beneficiat d’una beca de pràctiques.

Amb aquesta col·laboració, Grup Gimeno contribueix a la formació integral de l’estudiantat, afavorint els valors d’innovació, creativitat i emprenedoria. Igualment contribueix al desenvolupament professional de les persones que s’encarreguen de la supervisió i / o tutoria dins de les diferents empreses del Grup, a més de generar una bossa de potencials treballadors / es per a l’empresa.

Grup Gimeno reforça així el seu compromís amb la FUE-UJI, amb el desenvolupament del coneixement i l’apropament de la realitat professional a l’estudiantat i acabats de titular.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: