Dos alumnes de l’UJI guanyen el primer concurs de videojocs de la Comunitat Valenciana

Informació i Foto: http://www.uji.es

Aurelio Porta Martín i Kiko Alfaro Moscardó, dos estudiants d’últim curs del Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Jaume I de Castelló, han guanyat el primer concurs d’estudiants de videojocs de la Comunitat Valenciana (Student Game Contest), organitzat per l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV), amb el seu prototip Towerglass.

Towerglass és un carismàtic joc que combina puzles i habilitat, amb reminiscències notables als jocs The Legend Of Zelda originals, controls arcade i mecàniques innovadores, tot això inserit en el marc d’una narrativa poderosa i atractiva.

A més, el passat 28 d’octubre l’equip Aftermind (integrat per aquests dos estudiants) va participar a València en l’esdeveniment Beers & Testing, que reuneix jugadors i desenvolupadors del sector en una trobada que convida a la crítica, el descobriment i l’exhibició a peu de carrer de les noves propostes d’obres interactives. El prototip de Towerglass també va tenir una gran acollida en aquest esdeveniment.

L’objectiu d’aquests dos estudiants és desenvolupar aquest videojoc al llarg del primer semestre del 2018 a l’Edifici Arcade de València (aprofitant l’oportunitat que els ha donat guanyar el premi de l’AEV), en contacte amb desenvolupadors professionals del sector (NoSpoonLab i WildframeMedia), i així millorar les seves competències com a dissenyadors de videojocs.

A part de Towerglass, Aftermind està treballant per treure pròximament al mercat Android un videojoc de simples mecàniques anomenat Worb, del gènere endless runner. El projecte consisteix en un ésser que ha de fugir al llarg d’una canonada esquivant els obstacles que troba al seu pas.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: