Més de 220 estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l’UJI participen en els actes de graduació

Informació i Foto: http://www.uji.es

 

Un total de 224 estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE) que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2016-2017 han participat al Paranimf en els actes de graduació, en els quals se’ls ha fet entrega d’una beca i un diploma.

Els actes han estat presidits pel degà de la FCJE, Rafael Lapiedra, i també han comptat amb la presència del director de la Unitat de Suport Educatiu, vicepresident de la Societat d’Amics i Antics Alumnes de l’UJI i professor del Departament d’Economia, Iván Barreda, com a padrí de l’acte de l’àmbit econòmic; el magistrat del Jutjat Social núm. 3 de Castelló, Javier Edo, com a padrí del l’àmbit jurídic, i els graduats Eloy Martín i Jaume Clemente, en representació de l’estudiantat.

En primer lloc, s’ha celebrat la graduació de l’àmbit econòmic, que ha comptat amb l’assistència de 147 estudiants dels graus en Administració d’Empreses, Finances i Comptabilitat, Economia i Turisme i del Màster en Management. El padrí de la promoció, Iván Barreda, ha destacat en la seva intervenció la importància dels estudis, no només per l’augment de la inserció laboral i les expectatives salarials, sinó també per al cultiu dels valors humans i el pensament crític. En aquesta línia, ha animat l’estudiantat a continuar amb la seva formació al llarg de la vida i a mantenir el vincle amb la Universitat, ja sigui amb estudis màster i doctorat o mitjançant el programa AlumniSAUJI.

A continuació, ha tingut lloc la graduació de l’àmbit jurídic, a la qual han assistit 77 estudiants dels graus en Criminologia i Seguretat, Dret, Gestió i Administració Pública, Relacions Laborals i Recursos Humans i el Màster en Advocacia. Javier Edo, com a padrí de l’acte i antic alumne de la Universitat Jaume I, ha posat en valor la formació excel·lent que ofereix l’UJI tant a nivell teòric com pràctic. Així, ha destacat en la vessant pràctica la integració del pràcticum en el pla d’estudis que «dota l’estudiantat dels elements necessaris per tenir una carrera d’èxit».

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració del Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i representants del món acadèmic també hi són presents els familiars dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer el esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: