Mazón: “si augmentem un 5% el consum de productes de la Comunitat Valenciana, ajudem a crear més de 150.000 llocs de treball”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat avui que “si tots els ciutadans consumim un 5% més de productes de la Comunitat podem ajudar que es creïn més de 150.000 llocs de treball a la nostra regió ia augmentar la renda per càpita”.

Carlos Mazón ha defensat que “apostar pels nostres sectors productius és fonamental per consolidar la recuperació econòmica de la nostra Comunitat. Som un territori amb productes reconeguts a nivell internacional. Som una terra que emprèn, que evoluciona i que fa dels seus productes una senya d’identitat”.

Així, el president del PPCV ha afirmat que “ens hem de sentir molt orgullosos de tot allò que és capaç de produir la nostra terra. Els nostres productes són un senyal d’identitat que ens fa més forts i més competitius”.

“Hem de ser capaços, entre tots d´augmentar el consum dels nostres productes perquè això suposa incrementar la capacitat per crear nous llocs de treballs i dinamitzar l´economia valenciana”, ha assenyalat.

Mazón ha instat el “Consell a donar suport a tots els nostres sectors productius amb campanyes de promoció i amb ajuts especials perquè puguin fer front a l’actual situació. Les ajudes no arriben a les pimes i autònoms que estan patint tant l’augment dels costos dels hidrocarburs. No podem abandonar la nostra agricultura, peixateria i ramaderia perquè estaríem condemnant la Comunitat Valenciana”.

El president del PPCV ha exigit que “es doni el mateix tracte als productes de la Comunitat que als que vénen de fora perquè és molt important poder competir en igualtat de condicions ja que tenim uns excel·lents productes de proximitat, sans i sostenibles”.

Dieta saludable

Les intoxicacions alimentàries augmenten a l’estiu, per això és una bona època per augmentar el consum de productes de temporada com fruites, verdures, hortalisses i peixos. La Comunitat compta amb excel·lents productes propis, característics per a cada època de l’any que ajuden a mantenir una dieta saludable, especialment en època estival. “Pel que és un bon moment per augmentar el consum contribuint no només a millorar la nostra salut, sinó també la productivitat dels nostres sectors, especialment de l’agroalimentari”, ha indicat Mazón.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: