Turisme Comunitat Valenciana realitza la ’25a edició de l’Enquesta de Satisfacció del client’ en què participen prop de 200 oficines Tourist Info

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa la ’25a edició de l’Enquesta de Satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info’, per recollir i intercanviar informació sobre el perfil dels que visiten la Comunitat Valenciana aquest estiu.

D’aquesta manera, des de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre del 2022, Turisme Comunitat Valenciana demanarà l’opinió de turistes que facin ús dels serveis d’informació turística durant la seva estada.

Prop de 200 oficines d’informació de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana estan convidades a participar a la campanya durant aquest estiu. C

D’altra banda, cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana ha obert aquesta temporada estival 35 noves oficines i punts d’informació a zones de més afluència turística. A més, un gran nombre d’oficines de la Xarxa Tourist Info han ampliat horaris i plantilles amb l’objectiu d’oferir un servei millor a les persones visitants.

Xarxa Tourist Info Comunitat Valenciana

La Xarxa Tourist Info de Turisme Comunitat Valenciana compta actualment amb més de 200 oficines d’informació turística i acollida a clients i més de 20 punts d’informació turística que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acollida turistes al llarg de tot el territori autonòmic.

En aquests punts s´ofereix informació sobre l´oferta cultural, esportiva, natural, d´oci i activitats turístiques en general que ofereixen les destinacions. La qualitat del servei, i la calidesa de l’atenció, resulten decisius en els processos de fidelització de clients, per al gaudi de les estades i l’augment dels nivells de satisfacció.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: