Mazón proposa una Llei Valenciana de startups per fomentar les empreses emergents a la Comunitat Valenciana

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha proposat l’aprovació d’una llei de startups per fomentar les empreses emergents a la Comunitat Valenciana i que es puguin desenvolupar.

El president popular ha realitzat aquest anunci durant la visita a la seu de l’Associació Valenciana de Startups amb motiu del Dia Mundial de l’Emprenedoria que se celebra avui.

Per a Mazón, “les startups a la Comunitat Valenciana estan ofegades i no tenen cap mena de suport. Necessitem una llei valenciana perquè es puguin desenvolupar i rebre el suport que no tenen de l’administració, no només un impuls des del punt de vista fiscal sinó també del reconeixement del nostre propi sector industrial”.

El líder popular ha recordat que “des del PPCV proposem per a les joves empreses tecnològiques i innovadores la quota zero d’autònoms per als tres primers anys i una revolució fiscal per ajudar-los no només a posar-se en marxa sinó també per poder retenir el talent que s’hi està generant. Es tracta de poder proveir de serveis avançats la nostra indústria tradicional que necessita ser modernitzada”.

Carlos Mazón ha destacat la necessitat de “tenir startups no significa tenir un sector econòmic més, significa també poder ajudar la resta de sectors des de la modernitat i la innovació. Sense tecnologia, sense innovació, sense startups, no serem la Comunitat Valenciana que volem”.

Mazón ha assenyalat que “en aquests moments la Comunitat Valenciana s’ha de consolidar en l’àmbit tecnològic, el foment de l’emprenedoria, la connexió amb el talent cientificouniversitari i la creació d’un marc adequat per a l’escalat de projectes digitals”.

El nombre de startups a la Comunitat Valenciana s’ha incrementat un 15% més que el 2020 i la meitat desenvolupen solucions basades en Intel·ligència Artificial, Big Data, internet i computació al núvol.

La Llei Valenciana de startups proposada introduiria beneficis fiscals i burocràtics que facilitin la creació i el creixement d’empreses emergents a la Comunitat. A més, el PPCV també proposa apostar per posar la Comunitat al mapa de l’emprenedoria i la innovació a través de l’impuls d’esdeveniments tecnològics, posar en marxa línies de formació especialitzades adaptades a les necessitats actuals de les empreses emergents i una revolució fiscal per afavorir la atracció dinversió i la creació dempreses. Cal també eliminar traves administratives.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: