Carrasco urgeix a Marco “una solució” sobre l’aeroclub perquè el recinte sigui “un pol d’atracció turística” per a la ciutat de Castelló “de primer ordre”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, urgeix l’alcaldessa Amparo Marco que activi “una solució” que posi fi a “la situació d’inseguretat jurídica” que viu l’aeroclub, de manera que el recinte sigui un pol d’atracció turística” per a la ciutat “de primer ordre”. Carrasco ha fet aquestes declaracions després de mantenir una reunió, a petició d’aquests, ia la qual va assistir acompanyada del regidor Vicente Guillamón, amb la direcció de l’Aeroclub de Castelló, on va estar el seu president, Yuri Rabassa.

“Dues legislatures, gairebé 8 anys, han transcorregut, des que la vigent alcaldessa de la capital, Amparo Marco, assumís la vara de comandament. Un temps en què tot han estat promeses i bones paraules, però la realitat és que a dia d’avui la infraestructura segueix al mateix punt, sense conveni de col·laboració entre les dues entitats, cosa que llastra les possibilitats d’explotació del recinte com a focus de atracció de visitants”, ha lamentat.

La portaveu del Partit Popular qualifica de “deixadesa” la situació de l’equip de govern municipal cap a una entitat que representa “un recurs turístic únic a la costa mediterrània”, com demostra el fet que “tot i totes les dificultats i mancances de la infraestructura, són moltes les competicions nacionals i internacionals que acull, així com la quantitat de visitants d’altres nacions que recalen a la infraestructura durant tot l’any. La situació privilegiada de l’aeroclub és única, i aquesta característica és la que pensem des del Partit Popular que s’ha de posar en valor i potenciar-se”.

El Partit Popular insta els tres partits de l’equip de govern que “se senten a dialogar, a buscar solucions ia desembussar una qüestió que porta en punt mort massa temps, sense que fins ara ningú hagi fet res per resoldre’l”.

La portaveu del Partit Popular a la capital de la Plana, Begoña Carrasco, ressalta que “la situació econòmica és prou complicada per posar tots els recursos que té la ciutat al servei de la creació d’ocupació i la reactivació econòmica, i el turisme pot i ha de ser un pilar fonamental en aquest sentit”, assenyala.

Així mateix, recorda que “ara mateix són moltes les inversions que l’aeroclub del Grau de Castelló necessita, i que no s’estan duent a terme perquè la concessionària del recinte no té l’opció de fer-les precisament per la manca de seguretat jurídica, sense obviar que ara mateix hi ha qüestions en matèria de seguretat que són prioritàries atendre, cas de la pavimentació de la pista”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: