Mazón proposa incentius fiscals per a les víctimes de violència de gènere perquè puguin reiniciar una nova vida

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat avui que “el PPCV proposa rebaixes fiscals per a les víctimes de violència de gènere perquè puguin reiniciar una nova vida” i fa una crida a totes les forces polítiques perquè “estem obligats tots junts a liderar un canvi i imposar polítiques que acabin amb la paraula “por” a tantes dones que avui se senten així”.

Aquestes declaracions han estat realitzades en un acte organitzat pel PPCV en què han participat alcaldes, portaveus i regidors d’igualtat dels diferents ajuntaments de la Comunitat Valenciana amb motiu del Dia Internacional per eliminar la Violència contra la Dona. A l’acte també van participar la secretària general del PPCV, Mª José Catalá i Susana Camarero, coordinadora del Codi Social del PPCV

Mazón ha anunciat que “a més de conscienciar i de protegir cal contribuir també que les víctimes de maltractament refacin la vida. Per això proposem incentius fiscals especials perquè puguin adquirir un nou habitatge habitual, pel qual no tributaran ja que es passarà del 10% actual al 0% a l’impost de transmissions”.

Així mateix, el president del PPCV ha afirmat que aquesta mesura també serà efectiva per a l’adquisició d’altres béns mobles, com un cotxe que també tributarà al 0%. Concedirem avals específics amb mesures completes per poder obrir una nova etapa a la vida”, ha ressaltat.

Una gran xacra social

Carlos Mazón ha agraït a tots els alcaldes del PPCV la gran tasca que està fent als ajuntaments per acabar amb aquesta xacra social que no entén ni de territoris grans o petits ni entén de classes socials.

El president del PPCV ha afirmat que allò que avui se celebra “és la lluita dia a dia, perquè això va més enllà d´un lema o d´una pancarta d´un dia concret, cal donar solucions i eines per lluitar cada dia”. Des del PPCV continuarem treballant perquè no podem parar i, a més de preocupar-se, cal ocupar-se”.

Així, el president del PPCV ha posat èmfasi que cal seguir avançant en una educació en igualtat com una de les estratègies més grans per acabar amb aquesta xacra social”.

“Hem de seguir treballant dur perquè cal sortir més ben preparat per fer front a les grans qüestions que aquesta societat demana i cal fer-ho sense demagògia, amb feina i molt enganxats a la realitat. Cal passar de les pancartes i dels lemes als fets i aquesta és la obligació més gran que avui tenen els governants”, ha assegurat Mazón.

Carlos Mazón ha insistit que “cal imposar la responsabilitat d‟una política de llenguatge real. De trucar a les coses pel seu nom. De no fer demagògia i de treballar cada dia sense parar per resoldre aquest problema des de les administracions més properes com són els ajuntaments fins al Consell i l’Estat.

“Cal dotar instruments els ajuntaments. Cal traslladar a la societat que en determinats temes no hi estem enfrontats, que treballem tots units. Cal posar més èmfasi en el dia a dia per bandejar la paraula “por” de tantes dones. I això ho hem de fer comptant amb tots”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: