L’IVAJ presenta una campanya per promocionar l’exposició #NoEmToquesElWhatsapp amb motiu de la celebració del 25N

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, ha posat en marxa una campanya per promocionar l’exposició #NoEmToquesElWhatsapp per sensibilitzar el conjunt de la societat, especialment a les persones joves, sobre la violència de gènere.

Amb aquest objectiu, s’han instal·lat fins al proper dia 29 de novembre unes estructures de fusta que recreen un telèfon mòbil amb el cartell anunciador de l’exposició. A més, per reforçar el missatge de la campanya, el telèfon simula estar trencat després d’un impacte i connecta amb la idea de destrucció que suposa la violència de gènere.

Per assegurar la visibilitat de la campanya, aquests telèfons s’han instal·lat a la Residència Juvenil La Florida, d’Alacant, i en vies especialment concorregudes al centre de les ciutats de Castelló de la Plana, concretament a la plaça de la Peixateria, ia el carrer Hospital de València.

Des del 2015 l’IVAJ convoca anualment #NoEmToquesElWhatsapp per conèixer les propostes de les persones joves que contribueixin a sensibilitzar, a través de l’art, el conjunt de la societat valenciana sobre el problema de la violència contra les dones.

Les obres seleccionades passen a formar part d‟una exposició itinerant que recorre tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Aquest any, l’IVAJ ha fet una convocatòria per recopilar feines realitzades per centres educatius, associacions juvenils, centres juvenils i grups de joves, que formaran part de l’exposició que es posarà en marxa el 2022.

En total hi han participat 72 joves d’entre 12 i 20 anys amb feines en les modalitats de fotografia, vídeo, microrelat i arts plàstiques.

#NoEmToquesElWhatsapp forma part del programa M’Importa, amb què l’IVAJ posa a disposició de les persones professionals de joventut un conjunt de recursos per treballar l’educació en valors des de l’educació no formal.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: