Mazón: “La situació de les polítiques socials i pobresa a la Comunitat Valenciana és preocupant”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat avui que la situació de les polítiques socials i de pobresa a la Comunitat “és preocupant i alarmant”.

Mazón s’ha pronunciat així durant una visita amb el president nacional del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Centre Mambré de València per a persones en situació o en risc d’exclusió social. “El president nacional ha mostrat la seva sensibilitat i interès per la situació de la Comunitat”, ha assenyalat.

El president del PPCV ha recordat que la Comunitat Valenciana ha superat el 25% de la taxa de pobresa i la meitat dels joves que estan en situació d’atur ja estan en situació de pobresa severa. Així mateix, ha criticat que la Renda Valenciana d´Inclusió i l´Ingrés Mínim Vital a la Comunitat Valenciana estan col·lapsats “i la llista d´espera en dependència segueix en augment, amb 14.000 persones esperant”.

“El PPCV està a les propostes i no a la protesta. Volem parlar de rebaixa de la pressió fiscal a les rendes més baixes i de polítiques actives de feina”, ha assenyalat Mazón. Així, ha explicat que el PPCV està desenvolupant un programa de govern “amb una part específica d’ocupació i ajudar les persones des del punt de vista fiscal i de les oportunitats. Cal treballar amb eficàcia i millorar la gestió a les polítiques socials. La nostra prioritat són les persones més vulnerables”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: