Mazón es compromet a “dotar Xirivella de les comunicacions que necessita davant l’abandó de Puig”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat que “es compromet amb Xirivella, amb les comunicacions, amb la C-3, amb un metre de veritat i no amb un metre fantasma, i amb la vertebració del municipi al sistema de comunicacions. És el moment de prendre’s les coses de debò. És el moment que algú defensi la realitat de Xirivella sense esperits ni fantasmes, però sí amb compromisos seriosos i fiables”.

Així s’ha manifestat Carlos Mazón després de visitar Xirivella, juntament amb la candidata del PP a l’Alcaldia del municipi, Paqui Bartual, on han visitat l’estació de tren per tornar a reivindicar la manca d’inversions per part del Consell i del Govern de Sánchez davant la preocupació creixent per la desaparició ben aviat de l’estació.

El president del PPCV ha afirmat que “Paqui Bartual és una dona que creu i defensa els interessos de Xirivella davant d’un Consell de Puig que inverteix zero i un Govern de Sánchez que també inverteix zero euros al municipi”.

Mazón ha lamentat que “Puig i Sánchez ja no pensen en els ciutadans, Les seves prioritats no estan a buscar solucions, estan més centrats a salvar-se ells mateixos que a posar en marxa les inversions necessàries i efectives per revitalitzar infraestructures estratègiques com és la línia C- 3 que afecta diversos municipis”.

“L’esperit de Xirivella que ens van vendre al seu dia avui és un fantasma per les promeses incomplertes. No hi arriba el metro, no hi ha un projecte, no hi ha execució, no hi ha connectivitat. I una estació a punt de ser desmantellada”.

Carlos Mazón ha explicat que “després del tancament d´una estació al municipi, no hem sentit Puig reclamar-li a Sánchez que aquest municipi de l´àrea metropolitana necessita infraestructures de mobilitat adequades”.

El president del PPCV ha assegurat que “gairebé 30.000 persones de Xirivella reben el menyspreu i la manca de reivindicació d´un alcalde que no lluita per les necessitats del seu municipi i d´un PSPV que no reivindica davant Sánchez inversions productives per a la localitat”.

“Aquest Consell ha perdut les ganes de lluitar i reivindicar per la Comunitat Valenciana. Ho hem vist amb el finançament, amb l’aigua, amb la pèrdua de la implantació de seus d’organismes nacionals al nostre territori i ho veiem des de fa anys amb la manca d’inversions tant del Govern de Sánchez com del Consell de Puig”, ha assegurat.

El president de PPCV ha afirmat que “tant Xirivella, com la província de València i tota la Comunitat necessiten un canvi que estigui basat en la baixada d’impostos, en una administració autonòmica eficaç i austera, sense guinguetes i un Consell on no impere el dogmatisme. Volem ser una Comunitat prospera, atractiva i generadora de llocs de treball”

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: