Mazón: “Eliminarem la taxa turística i apostarem per una política forta de connectivitat per consolidar nous mercats a l’exterior”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat avui que som una terra d’acollida, universal, cosmopolita i de convivència i ha indicat que amb el govern del canvi s’acabarà l’impost al turisme.

Així s’ha manifestat el president del PPCV després de mantenir una reunió de treball amb Hosbec en què els ha manifestat el ferm propòsit d’eliminar la taxa turística i d’apostar per polítiques actives que incentiven l’arribada de turistes a la Comunitat Valenciana.

“Tenim clar que una de les nostres principals bases de creixement i competitivitat és el turisme i malauradament això ha quedat adormit durant aquests anys. No només amb polítiques erràtiques sinó amb polítiques fiscals que desincentiven la inversió”.

Mazón ha assegurat que “a més d´aquestes nefastes polítiques tant a la Comunitat Valenciana com a l´Ajuntament de València existeix un discurs turisme fòbic, que no beneficia el sector.”

El president del PPCV s’ha compromès a “defensar el turisme a la Comuntiat Valenciana, acabar amb l’impost turístic perquè penalitza tant els que vénen de fora com els mateixos valencians que volem visitar els nostres municipis. En definitiva, el Consell de Puig carrega amb més impostos els ciutadans”.

D’altra banda, Carlos Mazón ha defensat la posada en marxa d’una política agressiva de connectivitat amb l’exterior apostant pel mercat nord-americà, països escandinaus i els països del sud d’Europa. Apostar pel turisme nacional i el portuguès, perquè això ens pot ajudar a compensar el minvament turístic de països de l’est. Cal treballar perquè arribin vols a la Comunitat Valenciana i que hi hagi vols directes de la Comunitat Valenciana a altres països com els Estats Units.

Mazón ha fet referència especial a la funció d’una bona formació amb incentius per tenir els millors professionals; així com l’aposta publicoprivada. No podem demonitzar ni els professionals ni els empresaris turístics. Hem d’apostar pel treball conjunt entre tots per crear riquesa i llocs de treball”.

No podem anar contra l’economia local

María José Catalá ha celebrat el bon balanç de les dades turístiques de la ciutat de València durant aquestes primeres falles en situació de plena normalitat i ha anunciat que “el que faré com a alcaldessa és no fer malbé aquestes dades turístiques amb imposicions tributàries a la ciutat de València .

No cal perjudicar la ciutat de València en un moment important, les dades d’ocupació són bones i no podem anar en contra de la nostra economia local i per tant diem no a la taxa turística, no podem implantar més fiscalitat -que ja és prou alta- que pugui perjudicar les oportunitats que té València en aquest moment”.

Català també ha indicat que “tenim un gran potencial cultural especialitzat en la qualitat” i “no es poden seguir bloquejant les autoritzacions i la creació de places hoteleres a la ciutat, ni tampoc podem continuar permetent els apartaments turístics irregulars. En els darrers vuit anys no hi ha hagut cap criteri per evitar aquesta ocupació irregular”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: