Mazón: “Crec a la Comunitat Valenciana i lluitaré i defensaré-la on sigui pel que es mereix i necessita”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assegurat avui que “des del PPCV continuarem treballant per fer realitat el canvi que necessita la Comunitat Valenciana, tal com ja es percep al carrer”.

Carlos Mazón ha participat avui en un acte amb interventors i apoderats de la província de Castelló que ha tingut lloc a Vila-real i en què han estat presents la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, el candidat del PP a l’alcaldia de Vila- real, Adrián Casabó. A més, hi han participat militants i simpatitzants juntament amb els candidats a les alcaldies de tota la província de Castelló.

El president del PPCV ha agraït a tots els interventors i apoderats la seva dedicació, el seu esforç i ha afirmat que “sou l’orgull d’aquest partit per la vostra dedicació i treball cada dia als vostres municipis. El capital més gran que té aquest partit és la gent que com vosaltres defensa les nostres sigles i la nostra manera de governar per alzina de tot”.

Mazón ha afirmat que “la Comunitat Valenciana mereix un president que hi cregui, en totes les seves possibilitats i que sàpiga defensar el que mereixem per justícia com el finançament que necessitem per mantenir la nostra sanitat, educació i polítiques socials. No volem ser més que ningú, però hem de lluitar pel que necessitem per ser un territori competitiu que genera riquesa i llocs de treball”.

Per la seva banda, la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, ha agraït als més de 700 apoderats i interventors que han participat a les paelles populars que s’han celebrat a Vila-real la seva feina “perquè la província torni a comptar amb un Govern del PP que generi il·lusió, ocupació i riquesa”.

“La inversió tornarà a la província de Castelló de la mà del nostre president, Carlos Mazón, quan a partir del proper 28 de maig estigui al capdavant del Govern de la Generalitat Valenciana”, afirma Marta Barrachina.

“Els governs del PSOE pugen els impostos i deixen sense inversió la nostra província. Vila-real n’és un clar exemple. Al PP sabem que Vila-real necessita una circumval·lació en condicions, una nova residència per a malalts d’Alzheimer, que el centre de salut Torrehermosa sigui una realitat i també infraestructures educatives. La Generalitat de Puig només anuncia però serà el PP qui inverteixi i converteixi les promeses és realitats”, afirma la presidenta provincial del PP de Castelló.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: