Marta Barrachina planteja baixar impostos i ajudar les famílies per esmorteir la dramàtica pujada dels preus a Castelló

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, planteja abaixar impostos i ajudar les famílies per esmorteir la dramàtica pujada dels preus a la província de Castelló. “El PP proposa una sèrie de mesures estudiades i realistes per poder abaixar els impostos i fer la vida més fàcil a les famílies de la província de Castelló”, indica Marta Barrachina. “Els castellonencs no volen les engrunes de Sánchez, el que volen és poder arribar a final de mes dignament i pagar menys impostos”, afegeix la líder del PP a la província de Castelló.

“Tal com estan els preus i recaptant més del que s’esperava per l’augment del preu de la llum, aigua o hidrocarburs, cal tornar als ciutadans allò que se’ls està recaptant de més. La reforma que proposa el Partit Popular a la Comunitat Valenciana és en aquests moments més necessària que mai. No només parlem de treure l’impost de successions o donacions, o convertir en progressiu el de transmissions per a l’adquisició d’habitatge amb taxes reduïdes per a joves, famílies nombroses o gent amb discapacitat, sinó que ara és més important rebaixar l’impost de la renda , sobretot a les rendes més baixes”, explica Marta Barrachina.

A més, la presidenta provincial del PP de Castelló fa una crida al president del Govern, Pedro Sánchez, i al president de la Generalitat, Ximo Puig, perquè adoptin de manera urgent mesures econòmiques, fiscals i socials “perquè les circumstàncies són dramàtiques per a les famílies davant de l’augment de preus”.

Castelló ha patit la pujada més gran de preus a la Comunitat Valenciana el mes de juny i és una de les províncies on més s’ha disparat la inflació de tot Espanya, segons les dades publicades aquest dimecres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

L’Índex de Preus al Consum (IPC) ha augmentat un 2,1% a l’últim mes a la província de Castelló i es dispara a l’11,5% al ​​juny. La dada està gairebé un punt i mig per sobre de la mitjana autonòmica i de la mitjana nacional, ja que totes dues se situen en el 10,2% al tancament del juny i marquen el nivell més alt des del 1985, segons l’INE.

Davant d’aquesta preocupant realitat, la presidenta provincial del PP de Castelló insta el Govern central i la Generalitat que posin en marxa de manera urgent mesures “que facin front al drama de les famílies”. “Cal fer molt més del que està fent la Generalitat Valenciana i molt més del que està fent Pedro Sánchez, que bàsicament és res”, explica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló recorda que amb el PPCV “la Comunitat deixarà de ser l’infern fiscal en què l’ha convertit l’esquerra. Nosaltres proposem una sèrie de mesures estudiades, realistes, enfocades a abaixar impostos i fer la vida més fàcil a les rendes baixes i autònoms, que són els que més ho necessiten”, subratlla Marta Barrachina.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: