Marta Barrachina: “Nuevas Generaciones ha de tenir un paper rellevant i representació activa en el Partit Popular de Castelló”

“Nuevas Generaciones ha de tenir un paper rellevant i representació activa en el Partit Popular de Castelló”. Així ho ha assegurat la candidata a la presidència provincial de PP de Castelló, Marta Barrachina, en una trobada mantinguda a la plaça de les Aules de la capital de la Plana amb un grup d’integrants d’aquest col·lectiu de diversos municipis de la província de Castelló . “Vosaltres heu de tornar a ser protagonistes de la regeneració i rejoveniment de el partit, de la participació activa en l’organització i en la gestió directa de les institucions en les que aspirem a governar, procés en el que necessitem comptar amb la vostra ajuda”, ha remarcat , davant el secretari general d’el partit a la ciutat de Castelló, Sergio Toledo; i el president de NNGG de la capital Cristian Ramírez.

Marta Barrachina ha incidit que “ningú es pot quedar fora de el projecte de el Partit Popular per la província de Castelló, però els joves deuen ser determinants i em comprometo a que així sigui”. “Ells són fonamentals en el projecte que represento, ja que constitueixen la millor arma per lluitar contra una esquerra que té la seva maquinària de propaganda en marxa i fa grans promeses però que després els deixa sense oportunitats o engrossint les llistes de l’atur”. “Tenim clar com fer-los partícips. Hem de donar-los la posició que es mereixen des que decideixen donar un pas a el front i integrar-se i sumar-se a les nostres files. És fonamental crear una pedrera convençuda i orgullosa de les sigles de el Partit Popular, amb ganes de treballar i que, a poc a poc, renovi el nostre partit “.

A l’qüestió, ha ressaltat que “són ells els que tenen la força, l’energia i les ganes de portar el nostre missatge a tots els racons de la província als joves de la seva generació. A aquells que, arribat el moment de votar, se senten defraudats, sense representació, sense ningú que els escolti ni que els atengui “. “Allà han d’estar els joves de PP i, amb el projecte que represento, allà hi seran, perfectament representats”, ha insistit

Marta Barrachina ha animat a el conjunt dels integrants de NNGG a mantenir la il·lusió. “El proper 8 de maig, el XV Congrés Provincial de el Partit Popular serà una oportunitat històrica per començar la nostra regeneració. El vostre vot serà determinant i estic convençuda que optareu per qui us dóna la mà per escriure junts les primeres pàgines de el futur popular “, ha conclòs.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: