L’equip de Ballester proposa “un PP a la banda de l’hostaleria i el turisme”

L’equip de la candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló, Carmina Ballester, ha recollit avui l’afecte i el suport dels afiliats de la localitat de Benicàssim. Un municipi que per Carmina Ballester és “un clar exemple del que volem les bases de l’PP per a la nostra província, per al nostre futur”.

La candidata, al costat dels afiliats, han defensat que “volem un PP que estigui a la banda de l’hostaleria i de turisme, amb llibertat enfront de l’abandó i les prohibicions del socialisme” i ha posat com a exemple el suport que el sector de l’hostaleria ha rebut dels governs de el Partit Popular, des de Madrid a Benicàssim, passant per Onda, que han apostat des del minut zero per la llibertat i el suport als sectors estratègics que són el nostre futur “.

Un futur que “s’escriu amb noms com el de l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués” i que ens ensenya “una transformació tranquil·la de la seva ciutat”, ha assegurat, i ha afegit que “el PP que oferim és un PP amb els braços oberts a tothom, a l’turista i a el futur d’aquesta província “.

La proposta de l’equip de Carmina Ballester és que el turisme de la província de Castelló és una de les seves grans fortaleses “i Benicàssim és un exemple d’aquest model: un turisme sostenible, respectuós amb tothom, accessible per a tothom i amb els braços oberts a tothom “. Una província plena de tresors, amb costa, amb muntanya i amb futur, ha recordat Carmina Ballester.

De fet, Ballester ha assegurat avui que “el PP que volem construir des de la base és exactament el mateix que aquesta província: acollidor, amb els braços oberts, amb futur, respectuós amb les nostres tradicions, amb la nostra gent gran, però amb projecció de futur, amb força i moltes ganes “. La candidata ha recordat “l’important paper dels nostres municipis turístics, de costa, però també d’interior” i ha assenyalat que “és fonamental que apostem per un PP a Castelló que sigui sinònim de llibertat, de baixades d’impostos, de més treball i de futur “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: