Marta Barrachina inaugura l’oficina d’atenció ciutadana a Altura com a aposta de proximitat i escolta activa del PPCS

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha inaugurat l’oficina d’atenció ciutadana a Altura, a la comarca de l’Alt Palància, com a aposta de proximitat i escolta activa per part del PP. La líder provincial del PP insisteix en la necessitat d’oferir als ciutadans l’atenció que mereixen a tota la província. “El Partit Popular de la província de Castelló vol ser un aliat del conjunt dels castellonencs, visquin on visquin, per poder donar solucions reals als problemes”, indica Marta Barrachina.

L’oficina d’atenció ciutadana del PP a Altura ha estat inaugurada per la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina; juntament amb el portaveu del Grup Municipal del PP d’Altura i diputat provincial, Vicente Rodríguez, així com el president del PP d’Altura, Carlos Punter.

“El Partit Popular sempre té les portes obertes amb l’objectiu de ser la casa de tots els castellonencs. No es pot atendre els ciutadans com mereixen les portes de l’administració tancades i sense donar solucions als castellonencs i, per això, apostem també per aquesta oficina d’atenció ciutadana que vol ser un punt de connexió entre el PP i tots els veïns d’Altura que ens vulguin exposar quines són les seves necessitats en primera persona”, subratlla Marta Barrachina.

“Des del Partit Popular ho tenim clar, la nostra aposta és personalitzar l’atenció ciutadana i que qualsevol castellonenc que vulgui ser atès al seu municipi pugui obtenir respostes directes perquè per al PP la proximitat als ciutadans no és un eslògan, és la nostra prioritat”, garanteix la presidenta provincial del PP de Castelló.

“El treball del PP de la província de Castelló és ser útil per als ciutadans”, recalca Marta Barrachina. “Els castellonencs ens demanen pagar menys impostos perquè estan passant moments difícils per l’augment imparable dels preus, però també ens demanen millors serveis en sanitat, per exemple. A tot això respondrà el PP de la província de Castelló perquè els diners on estan millor són a la butxaca dels ciutadans i perquè és necessari recuperar la sanitat de qualitat que es mereixen el conjunt dels castellonencs visquin on visquin”, defensa la presidenta provincial del PP de Castelló.

En aquest sentit, la presidenta provincial recorda que al Partit Popular “estem a peu de carrer, som la veu dels ciutadans i volem ser útils i resoldre els seus problemes”. “Som un partit sòlid, referent i amb experiència de gestió. Estem escoltant els ciutadans i prenem nota dels seus problemes per resoldre’ls i millorar el seu benestar i qualitat de vida”, conclou la líder del PP de la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: