El PP Castelló reivindica una Diputació que defensi la caça que la llei de benestar animal ataca

El Partit Popular de Castelló ha reclamat, a través del seu diputat provincial, Vicente Pallarés, “una Diputació capaç de protegir la caça” davant d’un Govern d’Espanya que, en mans del PSOE i Podem, “l’assesta un cop dur al marc de la llei de benestar animal que es tramita actualment”.

El diputat ha reivindicat una institució “a l’alçada dels milers de caçadors d’aquesta província que ens consta que estan preocupats pel futur d’aquesta activitat ancestral. La mateixa que avui se segueix practicant garantint la gestió forestal, exercint un paper crucial en la conservació del medi ambient i un recurs eficaç en el control de la superpoblació d’espècies cinegètiques”.

“Ens hem reunit en reiterades ocasions amb representants dels caçadors”, ha assenyalat Pallarés. L’última, aquest cap de setmana passat a Sant Jordi amb la presidenta de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Lorena Martínez. “I la nostra proposta és clara: defensar la caça i excloure-la de la llei de benestar animal que actualment debat el Govern dʻEspanya i que en lʻàmbit autonòmic es desenvolupa com una Proposició No de Llei (PNL) amb un marc normatiu molt més restrictiu” .

“Demanem futur per a la caça i exigim la seva exclusió del nou marc legislatiu”. “Al PP tenim clar que la nostra és una defensa decidida d’aquesta activitat davant dels que desitgen acabar-hi”. I per això, ha manifestat Pallarés, “seguirem exercint d´altaveu d´un sector que mobilitza milers d´aficionats, que té a Castelló un territori singular i únic que es beneficia d´aquest potent motor econòmic i que és garant de biodiversitat i equilibri del medi” natural”. “Estem preparats per demostrar-ho de la mà dels que avui veuen amenaçada el seu futur”, ha conclòs Pallarés.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: