Marta Barrachina exigeix reobrir el CICU a Castelló que el PP va habilitar el 1998

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha exigit la reobertura de el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) que el PSOE ha decidit tancar amb caràcter definitiu després de més de 20 anys de servei a la província. “Les polítiques útils de l’PP, que el 1998 van posar en marxa aquest servei durant l’etapa de conseller castellonenc Joaquín Farnós, avui tanquen i desprotegeixen a milers de famílies que deixen d’estar cobertes per un recurs que salva vides”. “No permetrem que Castelló i els castellonencs siguin ciutadans amb serveis de segona”, ha afegit.

El passat 10 de juny, Marta Barrachina va participar al costat dels professionals de l’CICU en una protesta convocada a Hort de Corders per exigir el cessament d’un tancament injustificat. Prèviament, la presidenta dels populars ja havia mantingut una reunió de treball a la seu de l’PPCS per escoltar els professionals i tècnics amb l’objectiu “de conèixer de primera mà la feina essencial que aquests professionals exercien fins ahir a la província, i que s’oposen frontalment a una decisió que és perjudicial per als castellonenc “.

Perquè efectivament, ahir dijous 19 el Consell publicava en el DOCV el decret aprovat a les Corts el 6 de juny i donava l’estocada a un recurs vital “en una mostra més de el pla de desmantellament sanitari que marca el full de ruta de Ximo Puig, que amb les seves polítiques està perjudicant seriosament la salut de milers de famílies “.
En efecte, “el CICU garantia la immediatesa de l’servei des del coneixement de el terreny. Ara, les decisions que es prenien a Castelló i que han permès salvar durant aquests vint anys milers de vides, es prendran a distàncies que poden arribar a superar les tres hores, com pot passar si l’incident es registra a Morella o Vinaròs. Un disbarat “.

En aquest sentit, des del PP de Castelló, “continuarem exercint de cordó sanitari enfront de les polítiques lesives de el PSOE, les que desprotegeixen a les famílies de la nostra província desmantellant l’Hospital Provincial i acomiadant 563 metges en plena pandèmia als quals en públic els atorguen l’Alta Distinció de la Província “. “La hipocresia de qui governa no té límits i no permetrem que ho pateixin els ciutadans, perquè creiem que la política és el camí per garantir benestar i qualitat de vida als castellonencs, no per privar-los de serveis que els poden salvar la vida “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: