La Generalitat inicia actuacions de millora de la connectivitat ciclopeatonal de la CV-35 amb un nou carril a l’enllaç de el Parc Tecnològic

La Generalitat ha iniciat actuacions de millora de la connectivitat ciclopeatonal de la CV-35 amb un nou carril a l’enllaç de el Parc Tecnològic a Paterna, “amb l’objectiu de permetre a vianants i ciclistes, creuar aquesta carretera de manera segura i afavorir una mobilitat sostenible “, ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya.

“Fins a la data no existia una connexió d’aquestes característiques -ha explicat el titular d’Obres Públiques-, i per donar resposta a aquesta necessitat s’està procedint a l’execució d’aquest projecte, la finalitat és dotar de permeabilitat ciclista i de vianants a aquesta àrea “.

“Per a això, i per continuar millorant la seguretat del nostre sistema viari a el temps que s’afavoreix la seva integració amb els entorns urbans, es va a realitzar una inversió de 420.000 euros en aquestes obres”, ha explicat Arcadi Espanya.

Inici a la zona urbana industrial

L’actuació consisteix fonamentalment en la construcció d’un carril ciclopeatonal que, amb punt de partida a la zona urbana industrial existent a sud de l’enllaç, connecti amb el marge oposat de la CV-35 i, en concret, amb la zona nord de Parc Tecnològic .

La iniciativa es materialitzarà mitjançant l’adaptació de l’actual plataforma de el pas superior de la CV-35, on es reduirà l’amplada destinada a l’trànsit de vehicles, i es construirà un nou itinerari ciclopeatonal.

El nou itinerari ciclopeatonal discorrerà sobre la plataforma de l’estructura que dóna accés a Parc Tecnològic, on també es reduirà l’amplada dels carrils destinats a l’trànsit de vehicles per ampliar la de la vorera existent amb una millora de la seva funcionalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: