Marta Barrachina: “El PPCS serà un mur de contenció, cada vegada més alt i robust, per frenar els empastres esquerre”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha assegurat avui que “el PPCS serà un mur de contenció, cada cop més alt i robust, per frenar els empastres de la gestió de l’esquerra, que només generen problemes on no n’hi ha i que no solucionen les demandes que sí que són urgents i necessàries per als castellonencs”.

Marta Barrachina s’ha pronunciat en aquests termes al llarg del comitè executiu i junta directiva que avui ha celebrat, de manera telemàtica per evitar possibles contagis. Som l’alternativa, l’única alternativa, forta, preparada i capaç de fer front als embolics que l’esquerra produeix allà on governa, començant per la Moncloa, amb Pedro Sánchez; continuant per la Generalitat Valenciana, amb Ximo Puig; i seguint per la diputació de Castelló i els ajuntaments, des de Vinaròs a Almenara, on potser es feliciten el nadal amb caps de xai que tenen l’alcaldessa investigada pels tribunals de justícia. Socialisme i embolics són dues paraules que sempre van unides, i els castellonencs sempre els grans perdedors”, ha subratllat.

Així, la presidenta del PPCS ha citat qüestions com el caos del servei de trens de Rodalies, la mala atenció sanitària que actualment es presta als hospitals i centres de salut per les retallades de mitjans tècnics i humans, la situació descontrolada de la pandèmia; el repartiment sectari i partidista de les ajudes europees que mai no arriben, el dèficit d’inversions en els comptes nacionals o autonòmics cap a la província de Castelló o “l’atac directe i injustificat a la feina dels ramaders castellonencs, que no han fet més que treballar per garantir el proveïment de la ciutadania en plena pandèmia i que ara li torna d’aquesta manera el PSOE i Podem”, ha afegit.

Marta Barrachina ha ressaltat que “el Partit Popular està més fort i unit que mai, i ha demanat a tots els càrrecs institucionals i orgànics un nou esforç per estar més al carrer que mai, més a prop dels veïns i de les demandes. La situació és dramàtica per a moltes famílies, que ara mateix veuen el PPCS com la sortida al carreró que els governs socialcomunistes estan generant”.

RENOVACIÓ I NOMENAMENTS

Al comitè executiu del PPCS celebrat avui també s’ha adonat dels avenços en el procediment de renovació de les assemblees locals, amb més del 50% ja renovades a la província, i s’ha votat per unanimitat nomenaments orgànics per tal de seguir impulsant l’acció política del Partit Popular en àrees estratègiques: María Ángeles Pallarés i Daniel Náger passen a dirigir les vicesecretaries generals Territorial i de Comunicació respectivament; mentres que Elena Albalat es posarà al capdavant de la nova vicesecretaria d’Assistència a Grups Municipals. Així mateix, la macrocvicesecretaria de Sanitat i Benestar Social es converteix en dues vicesecretaries independents, que són assumides per Vicent Sales i Carmen Climent.

A més, Wenceslao Alós, nou representant dels alcaldes del PPCV a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) passa a ostentar la direcció del Comitè de Municipis, i Vicente Blay serà el vicepresident de Programes Electorals.

Finalment, Borja Castell serà el secretari executiu de Joventut i Asunción Queralt es converteix en la nova Secretaria d’Àrea de Reptes Demogràfics.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: