Marta Barrachina destaca la unitat i el compromís dels alcaldes del PP amb el futur de Castelló

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, exalça la feina i el compromís dels alcaldes del PP per defensar el futur de la província. La líder provincial del PP ha posat en valor “la necessitat d´una Diputació que es preocupi de veritat pels municipis més petits i amb menys recursos” durant la cimera d´alcaldes que s´ha celebrat aquest dissabte a la Diputació Provincial de Castelló.

Més de 30 alcaldes del PP de la província de Castelló han assistit a la cimera d’aquest dissabte en què també han estat presents els diputats provincials del Partit Popular, alguns dels quals també són alcaldes. En total, 18 alcaldes i alcaldesses del PP han alçat aquest dissabte la seva veu per mostrar les seves reivindicacions i demandes a la Diputació i defensar els interessos dels castellonencs.

“La Diputació ha de defensar la recuperació dels serveis que el Consell ha retallat. Des del PP reclamem atenció sanitària digna, atenció a les necessitats del camp, mitjans suficients davant de la despoblació i polítiques a favor de la vertebració del territori”, ha afirmat Barrachina.

“Sóc alcaldessa d‟un municipi afectat per la crisi que travessa el sector ceràmic. La preocupació és cada dia més gran a la nostra província però el Govern de Sánchez segueix sense actuar”, ha lamentat la líder provincial del Partit Popular de Castelló.

“La base del nostre compromís és protegir i defensar Castelló. Els alcaldes i les alcaldesses del PP representem l’orgull i l’ambició per aquesta terra perquè treballem amb vocació de servei públic, pensant en els nostres pobles i ciutats i amb un projecte comú per a tota la província”, ha emfatitzat Barrachina.

Els alcaldes del PP som els millors ambaixadors de la nostra terra, protectors de les nostres tradicions i impulsors d’un futur millor per a la província de Castelló. Units, defensem una Diputació que es preocupi de debò pels municipis més petits i amb menys recursos. I defensem la recuperació dels serveis que el Consell ha retallat als municipis de l’interior”, ha reivindicat la líder del PP.

“Els castellonencs de tots i cadascun dels municipis mereixen la nostra atenció. Aquesta és la missió amb què els alcaldes del Partit Popular hem venim a aquesta cimera, amb esperit constructiu i amb propostes necessàries per als habitants dels nostres pobles i ciutats”, ha subratllat la presidenta provincial del PP.

Durant la seva intervenció, Marta Barrachina ha estat la primera a reivindicar mesures per al sector ceràmic. Cada dia que passa estic més preocupada per la situació d’una indústria vital per a Castelló, la ceràmica”. “El Govern de Sánchez segueix sense atorgar les ajudes màximes de fins a 150 milions d’euros per empresa ceràmica que permet la Unió Europea i si seguim així, continuarem sumant tancaments d’empreses i ERTE, posant en risc els més de 17.000 llocs de treball directes i d’altres indirectes que tanta riquesa i desenvolupament porten a Castelló”, ha explicat. “Des del Partit Popular tornem a estendre la mà a la Diputació per assolir un gran pacte en defensa de la ceràmica i l’ocupació a la província de Castelló”, ha afegit Barrachina.

“El PSOE ha de reaccionar d’una vegada per totes perquè la indústria pugui competir en les mateixes condicions que la seva competència a Itàlia o Alemanya, on sí que reben ajudes”, ha afegit Barrachina.

“Fa més d’un mes vaig proposar un pacte a favor del sector on demanava que tots unim forces i el vull reiterar avui aquí. Tots els alcaldes i representants dels municipis ceràmics que avui ens acompanyen saben que hi ha en joc el futur de la nostra província. M’agradaria demanar a tots que exigim al Govern espanyol que no perdi més temps. Necessitem solucions. I les necessitem ja”, ha conclòs la líder del PP a la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: