Almassora intal·la el seu primer carregador de patinets elèctrics en la nova comissaria

La comissaria de la Policia Local d’Almassora compta des d’aquesta setmana amb el primer carregador de vehicles de mobilitat personal (VMP) del municipi. L’empresa adjudicatària, Iberdrola Clientes SAU, ha instal·lat aquesta setmana el punt de recàrrega i estacionament per a patinets elèctrics en les noves dependències policials. La mercantil, després de la signatura d’un contracte menor valorat en 21.731,60 euros, col·locarà una altra estació de càrrega durant la setmana que ve en el Centre de la Raqueta d’Almassora.

Pel que respecta al finançament cal destacar que totes dues actuacions estan emmarcades en la subvenció concedida pel Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la millora i modernització del polígon industrial Millars, projecte elaborat per l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almassora. Aquesta concessió aconsegueix un total de 197.222,80 euros per a desenvolupar infraestructures en diferents parcs empresarials de tota la localitat.

L’equip de govern ha impulsat aquesta instal·lació amb l’objectiu d’oferir un servei de càrrega i estacionament als usuaris que poden acudir amb el seu patinet elèctric a les empreses d’aquest recinte industrial o bé a la pròpia estació de tren, situada a escassos metres de la comissaria. D’aquesta manera, els agents de la Policia Local ja han redirigit una de les càmeres de seguretat de l’edifici a la zona de càrrega per a previndre possibles actes de vandalisme.

Després de l’augment considerable d’usuaris d’aquests vehicles de mobilitat personal durant els últims anys, el consistori aposta per incorporar nous espais que faciliten el transport sostenible al voltant de tot el municipi. A més, les dues estacions de càrrega funcionen mitjançant energia renovable ja que ambdues es recarreguen a través de plaques fotovoltaiques instal·lades en el sòl.

D’altra banda, la signatura adjudicatària ha confirmat després de la primera de les dues instal·lacions que la màquina manca pràcticament de manteniment pel que l’Ajuntament no haurà d’invertir grans quantitats econòmiques en el futur. No obstant això, addicional a la neteja rutinària, el client podrà usar una hidrolimpiadora d’alta pressió.

Finalment, la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha declarat que “aquest equip de govern continua amb la seua intenció clara de millorar tots els polígons industrials d’Almassora i posar a l’abast dels nostres veïns totes les eines possibles per a una mobilitat més sostenible”. “Agraïm a l’IVACE el seu suport per a dur a terme aquests projectes”, ha gratificat l’edil.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: