Marta Barrachina celebra una reunió amb alcaldes per elevar al Congrés solucions per a l’agricultura

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha celebrat una reunió de treball amb alcaldes de la província amb l’objectiu de “recollir la preocupació dels agricultors i exercir d’altaveu de les seves demandes al Congrés dels Diputats davant d’una llei, la 7/2022, que els prohibeix cremar restes vegetals a zones de cultiu”.

La polèmica legislació que desespera un sector “que és vida i oportunitats per a la nostra província” exigeix ​​“una modificació immediata a nivell legislatiu que aquesta setmana hem sol·licitat al Congrés dels Diputats a través d’una Proposició No de Llei”. La iniciativa es tramita només un dia després que el PPCS aconseguís que la seva proposta per modificar el nou marc legislatiu imposat per Sánchez s’aprovés per unanimitat a Diputació.

“Seguim fent passos amb acords que posin en valor la veu del nostre camp, el que ha estat ignorat per complet en la tramitació d’una llei que els impedeix cremar restes de poda al camp com s’ha fet tradicionalment”, ha explicat la líder provincial del PPCS. “L’objectiu, després del consens aconseguit a Diputació i la PNL presentada a la Cambra Baixa, és que Pedro Sánchez, que no va donar participació als agricultors en la tramitació de la llei de residus, els atengui, els escolti i modifiqui el marc legislatiu per autoritzar les cremes que ara ha prohibit”.

La preocupació generada per aquesta nova llei, que ha portat “molts agricultors a desesperar-se, és la que nosaltres elevem i repliquem”. “El nostre és un pacte amb la província, amb les famílies de Castelló i amb els sectors productius que són font de riquesa pel territori. I el camp, que ha patit tant i continua patint, mereix que se l’escolti. Amb ells, de la seva mà, de la d’alcaldes i portaveus i companys a les diferents institucions, defensarem una solució al problema que el PSOE els ha creat”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: