Juanma Cerdá reivindica amb Pedro Rollán un Govern d’Espanya capaç de garantir seguretat a Benicarló amb efectius i recursos

El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdá, ha defensat avui juntament amb el vicesecretari de Coordinació Autonòmica i Local del PP nacional i senador, Pedro Rollán, la urgència d’un canvi polític al Govern d’Espanya que “garanteixi la seguretat i el benestar als meus veïns”.

Cerdà ha fet aquestes declaracions a la trobada mantinguda amb el representant del PP nacional que ha estat recolzat pel cap de llista del PPCS a les Corts, Alberto Fabra, amb el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, i la portaveu provincial del PPCS, Salomé Pradas, ha exposat les dades emeses per l’últim balanç anual del Ministeri de l’Interior que reconeix a Benicarló un increment dels delictes d’un 15,7% entre els quals destaca el robatori amb força als domicilis, que s’ha doblat en sol un any.

Aquestes dades “exigeixen que busquem solucions” i per això, explica Cerdá, “és urgent ampliar plantilles i reforçar recursos de la Guàrdia Civil a Benicarló”. El 2021 van ser 51 els robatoris amb força a domicilis i el 2022 se n’han disparat a 106. Un delicte que creix al costat del corresponent als robatoris amb força a domicilis, establiments i altres instal·lacions, que passen dels 69 als 121, un augment del 75,4%.

Rollán ha pres nota de les demandes “perquè volem una societat segura i tranquil·la, on regni el benestar i la qualitat de vida”. I és que segons el Govern d’Espanya, a Benicarló s’ha incrementat un 15,7% el nombre d’infraccions penals, passant de les 1.431 de l’any 2021 a les 1.656 de l’exercici passat. I en aquest balanç també destaquen dades com les corresponents als delictes contra la llibertat sexual, que passen de 7 a 12, o els furts, que passen de 396 a 472, és a dir, un augment del 19,2%. “Aquesta situació ha de ser atesa i corregida. Per això cal un canvi que comença a Benicarló, a la província ia la Comunitat Valenciana per garantir un Govern d’Espanya que escolta els seus ciutadans de la mà d’Alberto Núñez Feijóo”.

Un Govern d’Espanya que, tal com ha reclamat Cerdà, també mira cap a la costa amb el desig de protegir-les i regenerar-les, no abandonar-les a la seva sort deixant que l’erosió avanci sense límits. Per això el candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló ha acompanyat Rollán pel passeig marítim per defensar “una costa única que mereix la inversió que freni la seva regressió amb polítiques que protegeixin i no abandonin”.

Finalment, l’alcaldable també ha reclamat a Alberto Fabra l’ampliació del Centre Sanitari Integrat amb “recursos que beneficiïn el conjunt de la població i estiguin a l’alçada del que mereix la ciutat”. “Exigim més espais per a l’àrea d’urgències, així com les especialitats de rehabilitació, pediatria, medicina i infermeria de família, odontologia i treballador social”. Perquè, tal com ha declarat Cerdà, “som un municipi que demana polítiques adaptades a les seves necessitats i des de l’ajuntament, si així ho decideixen els nostres veïns, trucarem a les portes tant de la Generalitat Valenciana com del Govern d’Espanya per exigir allò a què per justícia tenim dret”, ha rematat el candidat del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: