Maeso proposa un pla d’inversions i manteniment urgent per a les instal·lacions esportives de l’Alcora

El candidat a l’alcaldia de l’Alcora pel Partit Popular, José Luis Maeso, proposa posar en marxa un Pla d’Instal·lacions Esportives amb més inversions i amb un control exhaustiu per garantir-ne el manteniment i la seguretat.

Així ho ha anunciat en la visita a la Ciutat Esportiva de l’Alcora juntament amb el seu número dos a la llista, Eva Zafra, on han comprovat l’estat de deteriorament que pateixen les instal·lacions, especialment la pista d’atletisme. Tal com ha afirmat Maeso, “a l’Alcora ens sentim molt orgullosos de comptar amb nombrosos esportistes i campions nacionals i internacionals en diferents disciplines, amb entitats i clubs esportius que treballen per portar el nom de l’Alcora a dalt de tot. Mereixen tot el nostre respecte per l’esforç i la il·lusió amb què treballen, per això no és comprensible que des de l’Ajuntament de l’Alcora no es faci més per mantenir les instal·lacions esportives en perfecte estat i potenciar-les”.

Així mateix, Maeso ha afirmat que “hi ha desperfectes que poden posar el perill als usuaris i que cal reparar com més aviat millor”. De la mateixa manera, ha assenyalat que “és imprescindible reestructurar el model de gestió de les diferents instal·lacions, amb l´objectiu d´evitar la utilització indeguda per part de persones externes als clubs o sense autorització per accedir-hi”.

En aquest sentit, Maeso planteja “acotar la ciutat esportiva per a un major control en l’accés, dotar-la de personal operatiu que vetlli pel correcte ús de les infraestructures esportives, pel seu funcionament òptim, i planificar operacions que en garanteixin la vida útil”. També s’ha compromès a estudiar l’eliminació del dipòsit de gas que hi ha al costat del camp de futbol.

Per acabar, el candidat popular ha destacat que “l’esport és un dels pilars fonamentals del projecte de futur del PP per a l’Alcora i potenciarem al màxim la seva pràctica entre els nostres veïns, pels valors que transmet als més joves, perquè l’activitat física és essencial per millorar la salut i perquè propicia escenaris de trobada entre els alcorins”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: