L’UJI se suma al moviment global #GIVING TUESDAY

L’UJI se suma al moviment #Giving Tuesday 2020 «Un dia per a donar», que enguany se celebra el dimarts 1 de desembre, amb la Campanya universitària de donació al Banc d’Aliments de Castelló, animant a la comunitat universitària i a la societat perquè realitzin donacions monetàries al Banc d’Aliments, per a aconseguir que les famílies de la nostra província en risc de pobresa i exclusió puguin accedir als aliments més bàsics.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, enguany l’1 de desembre, a celebrar l’acció de donar. Nascut l’any 2012 i promogut entre altres per l’ONU, #GivingTuesday és present en més de 70 països. A Espanya, l’any passat es van obtenir donacions per un import de 726.301 € en un sol dia a favor de 261 projectes de diferents fundacions, entitats i centres d’educació superior.

Per a sumar-se a aquesta iniciativa internacional i realitzar una donació, pot fer-se al campus de l’UJI a través del tòtem digital de l’empresa FoodRation4All que està situat en el vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, on voluntariat del Banc d’Aliments de Castelló animarà i orientarà per a realitzar les donacions.

També es pot donar descarregant-se l’app «Ningú sense la seua ració diària» o realitzant una transferència bancària directament al número de compte del Banc d’Aliments de Castelló.

Tota la informació sobre aquestes tres opcions de donació i sobre el moviment #Giving Tuesday està en la web de la campanya: www.donacioaliments.uji.es. La campanya universitària de donació al Banc d’Aliments de Castelló, sota el lema «La solidaritat no es confina», compta amb la col·laboració de l’empresa FoodRation4All (situada en Espaitec), Consum i el Banc d’Aliments de Castelló com a entitat beneficiària directa de les donacions.

 

 

 

Informació i Foto: UJI

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: