El PPCS exigeix inversió a la costa per frenar la regressió

El president del Partit Popular, Miguel Barrachina, acompanyat de l’alcalde de la localitat de Moncofa, Wences Alós, així com la secretària general de l’PPCS, Elena Vicente-Ruiz, el coordinador general, Luis Martínez, el diputat nacional, Óscar Clavell, el senador Vicente Martínez, així com l’edil de l’PP de Moncofa, José María Andreu, han visitat avui la platja de Moncofa que pateix els afectes de la regressió de la costa.

El president provincial ha posat de manifest “la gravetat de el problema que amenaça la costa sud de la província de Castelló” i que segueix sense rebre inversió per part de Govern central. De fet, en els últims pressupostos generals de l’Estat segueix sense aparèixer inversió per solucionar la situació.

L’alcalde de Moncofa ha explicat que “cada vegada que hi ha una tempesta, la zona de la platja es veu afectada de manera greu” i ha recordat que la inversió ha de ser “un projecte global, ambiciós, que solucioni l’arrel de el problema i no sigui un simple pegat “.

Alós ha sol·licitat que es prossegueixi el treball que va dur a terme el Partit Popular qui va posar damunt de la taula un estudi que solucionava els problemes entre Castelló i Sagunt. A més, els parlamentaris de l’PP a la província de Castelló han presentat esmenes perquè els PGE contemplin una inversió global de tal manera que “d’acord acabin les obres en un lloc, prossegueixin en un altre” per donar viabilitat a un projecte conjunt que solucioni un problema que perjudica el turisme i als propietaris.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: