L’UJI, la Fundació «La Caixa» i CaixaBank estudien com estretir la col·laboració amb accions conjuntes

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, s’ha reunit amb representants de la Fundació «La Caixa» i CaixaBank per tal d’estretir la col·laboració amb aquestes entitats. A la reunió han assistit Soraya Casado, delegada de la Comunitat Valenciana i de Castella-La Manxa de la Fundació Bancària «La Caixa», Joaquín Martín, director de Banca d’Institucions de Caixabank en Castelló, i Anna Chiva, directora d’àrea de Caixabank en Castelló.

Per part de l’UJI, també han estat presents el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra i la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez.

Caixabank és patró de la FUE (Fundació Universitat Jaume I-Empresa) i entitat patrocinadora del Cercle de Mecenatge i Patrocini de l’UJI. D’altra banda, la Fundació «La Caixa» ha col·laborat puntualment en diversos projectes impulsats per l’UJI com en la Fira Destaca, les jornades «Mil vidas en un pañuelo» dedicades al càncer de mama o diverses campanyes de la Fundació Isonomia.

Més recentment, la Fundació «La Caixa», a través de CaixaBank, ha col·laborat amb la campanya extraordinària de captació de fons contra la COVID-19, impulsada per la Jaume I per a pal·liar els efectes, tant econòmics com sanitaris, que està provocant la pandèmia de la COVID-19 en la comunitat universitària i en la societat en general. Concretament, la seua aportació es destinarà al Fons de Beques Post-COVID-19.

 

 

 

 

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: